mandag den 12. september 2011

Julekort

Jeg er vild med julen og traditionerne, der hører med dertil. Èn af de hyggelige ting er bl.a. at man sender julekort til sine venner og familie. Dog må jeg indrømme, at selvom jeg storhygger med at lave kort, så er jeg en skovl til at få dem lavet, skrevet og sendt. Det skal siges, at ambitionen er der hvert år. Og det hænder også, at jeg får det gjort. Lad mig se, hvordan det går...kalenderen siger 'september', så jeg er stadig ambitiøs ;o)

For nogle år siden lavede jeg dette julekort i pink/lilla majestic med den hvide skøjteengel m/sølvglitter og sløjfe på. Kortet er 3-lags: pink/lilla majestic, hvid vellum m/lilla tekst samt rillet sandfarvet karton. Det hele er samlet med sølvfarvet snor. Målene 125x125mm.
Englen er stemplet med hvid sværte. Sølvfarvet embossingpulver er drysset på og efterfølgende smeltet med varmepistol. Kanterne er afrundet med hjørnestanse. Med undtagelse af det pink/lilla majestic, er alle materialer fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/.Nogle mere 'maskuline' julekort (hvis man kan sige det?) har jeg lavet for min mand, som har ønsket at sige tak ordrene i det forgangne år.


Kortet (omslaget) er i sort karton med præg og måler 110x110mm. Selve kortet (det hvide, der er stukket ind bag flappen) måler 95x95mm og er printet på almindeligt 120gr papir. Visitkortet er bundet fast med mørkerødt vokset bomuldssnøre. Alle materialer er fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/.

Et andet eksempel så sådan ud:


Kortet (omslaget) måler 100x152mm og er lavet i sort, rillet karton. Det inderste kort måler 85x145mm og er printet på offwhite hammerslået papir. Åbningen på omslaget har fået et lille 'U' i enden. Det ser for det første rigtig pænt og afsluttet ud,- men det er også praktisk i fht. den snor, der er bundet i kortet, som trækkes ud. Dette 'U' er lavet med et 'Notch and Die cutting tool' fra Basic Grey. Englen er stemplet med sølvfarvet sværte. Sølvfarvet embossingpulver er drysset på og efterfølgende smeltet med varmepistol. Som pynt og en praktisk foranstaltning er der bundet sølvsnor i kortet, så det er let at trække ud. Afslutningsvist er der viklet sølvsnor omkring det sorte kort (omslag). Offwhite hammerslået papir er fra Creativ Company http://www.cchobby.dk/. Alle øvrige materialer er fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/, som for år tilbage også havde 'Notch and Die cutting tool' fra Basic Grey. Ellers tjek http://store.scrapbook.com/bg-tol-327.html.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.