søndag den 30. december 2012

Halskæder med neonsnøre

Jeg havde egentlig svoret, at neonfarver ALDRIG skulle find vej til mig igen. Men, men, men, man har jo som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt ;o)

Nu HAR neonfarverne så efterhånden også været fremme i rigtig lang tid, og jeg har ligeså stille vænnet mig til, at de er her. Jeg må indrømme, at de som detaljer i både tøj, smykker og indretning også giver en superfin effekt.
For et par måneder siden fik jeg anskaffet mig noget lækkert smykke-knyttesnor i diverse neonfarver. Og da jeg i forvejen har et mindre lager af skønne perler, kom der disse halskæder ud af det. - Læderstjernen er iøvrigt stanset ud med én af mine Sizzix skabeloner.

Jeg synes faktisk, at de i kombination med læderstjerner og/eller hhv. keramik- eller porcelænsperler, er blevet rigtig fine...Og jeg kom så godt igang, at det var svært at få stoppet igen. Så det blev nærmest til en hel kollektion ;o)

PS! Ginen er venligst udlånt af min 10-årige datter, som er så vild med Harumika (pigelegetøj, hvor man leger designer og nærmest binder/vikler stof omkring en miniature-gine), at hun har anskaffet sig sin egen gine. Spændende at se, hvad hun skal være, når hun bliver stor ;o)

Hva' synes du om dem? Og hva' synes du om neonfarver?

Ha' en dejlig søndag aften. Kh. Anette

2 kommentarer:

 1. Hvor er de fede, de halskæder Anette. Har det som dig med neon - lidt er godt ;-)

  Rigtig godt nytår til dig og dine!
  Gitte

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Gitte :-)
  Og i lige måde. Nu skal de sidste feriedage nydes, inden hverdagen melder sig igen.

  SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.