lørdag den 30. marts 2013

Klar - parat - start på en ny sæson

De sidste par dage har stået i forårsrengøringens tegn: Først er mit krea-rum blevet lettet for adskillige sække blade/magasiner og materialer, der ikke længere blev brugt. (Billeder af mit krea-rum vil følge i et andet indlæg).
- Det hele er givet videre til andre, som forhåbentlig kan få glæde af det.

Min kasse med diverse restkarton og -papir er blevet opdelt i hhv. 'mønstret' og 'ensfarvet'.
- Nu ved Amalie og Theis, at de til hver en tid - uden at spørge - må tage karton/papir fra disse kasser, hvis deres krea-lyst melder sig :o).

Idag har der været familietræf i sommerhuset, hvor det stod på en tiltrængt oprydning/rengøring efter opførelse af nyt badeværelse. - Det er blevet MEGA godt(!),- men holdt da knævsen, hvor kan sådan noget puds komme i alle tænkelige og U-tænkelige kroge!!!

Derfor skønt at komme hjem og se, at der i postkassen var havnet masking tape stickers fra My Daily Junk i postkassen (se hendes fine blog her). Det (tapen) GLÆDER jeg mig til at lege med én af de nærmeste dage. I stedet for hele ruller, er det hér blot en masse små ark med pre-definerede strimler og cirkler i i skønne farver og mønstre. Det kan lige anes på billederne herunder, hvordan strimler og cirkler er stanset ud.

Men lige nu er familien faldet omkuld i sofaerne, imens vi hygger os med DVD'en 'Biler 2'. Fantastisk film...også selvom den er set mere end et par gange :o).

Med ønsket om en rigtig dejlig lørdag.
Kærlig hilsen Anette3 kommentarer:

 1. Kære Anette!
  Du er meget dygtig til at lave kort - jeg følger din blog og bliver inspireret.
  Den 19.03.2013 omtaler du bladet "Papercraft Inspirations" ........ er det et blad, der kan abonneres på? eller køber du den enkeltvis via nettet .... og hvor?

  Jeg har ikke selv en blog - indtil videre lader jeg mig "kun" inspirere af alle jer kreative bloggere :-).
  Kh
  Sine/Vejle

  SvarSlet
 2. Kære Sine
  1000 TAK for din hilsen. Den gør mig SÅ glad! Det er så dejligt motiverende, når der er nogen, der skriver en kommentar hér på bloggen. Særligt, når der er roser med i den ;o).
  Jeg er glad for, at du kan li', hvad jeg laver. Brug endelig løs af idéerne.
  Magasinet købte jeg længe i løssalg hos SuperKiosken på Gl. Landevej i Herning, hvor jeg bor. Det kan stadig købes dér. Men jeg valgte at få magasinet bragt til døren :o). Du kan gøre det samme. Jeg har fundet et link til dig hér: http://www.myfavouritemagazines.co.uk/stitch-craft/papercraft-inspirations-magazine-subscription/
  Rigtig god fornøjelse med det.
  God Påske og endnu engang TAK fordi du følger med og har brugt tid på at skrive en kommentar.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 3. Hej igen Anette!
  Mange TAK for dit svar - også for det link, du oplyser.
  Mon ikke jeg kan finde en opdateret kiosk her i Vejle, der har bladet :-).
  Det prøver jeg lige først.
  Fortsat god påske.

  kh
  Sine

  SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.