søndag den 5. maj 2013

Kort i forårsfarver - afskedsgave til vikaren


Imorgen skal der holdes afslutningshygge med dén vikar, som det seneste års tid har fungeret som klasselærer for Amalie og hendes klasse. En superdejlig én af slagsen, som uden tvivl har givet klassen en masse godt med i bagagen. Hun har desuden som den største selvfølgelighed taget sig den nødvendige tid til at snakke med børnene om stort og små og godt og skidt. Fantastisk for sådan nogle pre-teeens, hvor tingene meget let kan eskalere til store og 'alvorlige' tanker. Endelig har hun været rigtig god til både at involvere og informere os forældre. Ingen tvivl om, at hun virkelig har VILLET klassen. Og det på trods af, at hun 'bare' har skullet være vikar. TAK til Hanne Arnegaard Troelsgaard!

Nå, men ifm. ovenstående afslutningshygge imorgen, har jeg lavet et kort fra klassen, hvori eleverne imorgen skal skrive deres navne og aflevere sammen med gaven (et sort forklæde, hvor alle har sat deres håndaftryk og navn). Billedet af forklædet kan ses længere nede i dette indlæg.

Kortet er lavet i nogle dejlige forårsfarver, og inspirationen er hentet fra Mojo Monday # 291.

 
 

Papirerne, der er anvendt, er fra Panduro Hobby og blokken er denne hér.

 
 
 
 
 
Som lovet længere oppe, kommer der hér nogle billeder af forklædet.
 
 
 
 
Nu er gaven pakket ind, og kortet er lagt ved. Imorgen skal børnene lige nå at skrive deres navne i kortet, og så er det hele klar til aflevering.
 

 
Med ønsket om en rigtig dejlig søndag.
Kærlig hilsen Anette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.