torsdag den 13. juni 2013

1½ times total afslapning - gad vide, om jeg vågner idag?


Jeg har GLÆDET mig til dagen idag. Næsten som et lille barn til juleaften. Dagen idag er også dagen, hvor jeg netop har brugt én af julegaverne, som jeg fik af min dejlige mand og skønne børn: Et gavekort til Siam Traditional Original Thai Massage.

Stedet kan anbefales på det varmeste! 1½ times ren velvære med massage fra top til tå. Vand, der risler og beroligende musik, der flyder. Svage stemmer. Og så alle de skønne dufte af lækre olier....Uhmmmm ;o)

Jeg sidder lige nu med et bredt smil og nyder den dér summende ro, der stadig er i både arme og ben. - Jeg kan faktisk blive lidt i tvivl om, om jeg når at blive rigtig vågen idag. Har nu ikke tænkt mig at gøre noget ved det - vil bare nyde det og tillade at fridagen bliver brugt sådan...Herligt.

TAK til de tre stjerner i mit liv for denne dejlige gave - jeg nød hvert eneste minut :-*


 
Med ønsket om en rigtig dejlig torsdag.
Kærlig hilsen Anette (ZzzzZzzzzzzz)

2 kommentarer:

 1. Ih det var da godt en betænksom og vidunderlig gave fra dine kære - Helt sikkert en velfortjent gave, som varmer helt ind i hjertet for indre og ro og afslapning er virkelig guld værd:-)
  Kram herfra og ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette - Det var en helt igennem FANTASTISK og meget AFSLAPPENDE oplevelse. Nyder den stadig :o). Med ønsket om en dejlig onsdag. Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.