tirsdag den 4. juni 2013

S-T-O-R-E stempler - der øves ;o)


Som jeg skrev igår, kom Posten forbi med nogle store stempler, jeg længe havde haft et godt øje til. Det var planen, at jeg skulle have leget med dem idag, hvor jeg har haft en fridag. MEN vejret var simpelthen så godt, at jeg var nødt til at komme ud og nyde det gode vejr ;o)

Lidt er det dog alligevel blevet til. Amalie og Theis har begge haft venner med hjemme efter skole, lektier havde de ingen af, da skolen holder lukket imorgen. Så imens de alle hyggede sig med forskellig leg, var der tid til, at jeg kunne sysle lidt med de nye sager inden aftensmaden.


Der er ingen tvivl om, at der stor forskel på at tumle et halvstort stempel ifht. de andre små, jeg ellers altid arbejder med. Så jeg skal arbejde lidt med teknikken, så trykket fordeles ligeligt over hele fladen. Men øvelse gør som bekendt mester ;o)
- Og selvom der stadig er plads til forbedringer mht. min trykkvalitet, så synes jeg det er MEGA fedt, at jeg med disse nye stempler er i stand til at lave mit eget mønsterpapir i lige netop de farver, jeg har brug for! Sidder og smiler bredt bare ved tanken ;o)


 
Jeg er vild med de geometriske mønstre og kan derfor rigtig godt li' dén med zigzag mønstret. Men den gamle krøllede avis hér, er jeg helt pjattet med og kan se den anvendt i mange sammenhænge. Der vil snart komme nogle ting, hvor 'avistrykket' er anvendt.
 


Nå,- nu vil jeg ind og ha' smurt mine små-røde solskins arme. Derefter vil jeg nyde et dejligt glas rødvin med min kære husbond og skåle på, at dagen har været en rigtig dejlig fridag.

Med ønsket om en rigtig dejlig tirsdag aften.
Kærlig hilsen Anette

2 kommentarer:

 1. Selv tak - det var dejligt at se dig på Galleri F12. Jeg blev da noget overrasket over at Happymade pludselig stod der live! Skønt. Du må endelig komme igen. Jeg synes det er noget spændende med dine stempler - overvejer nemlig selv at gå igang og bruge det i min kunst.
  Håber vi ses igen.
  Varme hilsner Marianne Helstrup

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil helt sikkert holde øje med aktiviteterne på Galleri F12. Det ser virkelig ud som et rigtig spændende sted. Både for jer, der arbejder der og sandelig også for os, der kommer ind og bliver inspireret.
   Med ønsket om en rigtig dejlig søndag. Kærlige hilsner fra Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.