torsdag den 9. januar 2014

Nytårsforsæt på det kreative plan - Herrekort


Ét af mine nytårsforsæt på det kreative plan er bl.a. at blive god til at lave herrekort. Jeg ser så mange flotte, skæve og sjove af slagsen rundt omkring. Både hér i Blog-land og på Pinterest. Og i 2014 skal jeg altså ha' lavet prøvet nogle teknikker og variationer af, så jeg kan få kreeret nogle stykker af forskellig slags. Og idag ser du så det første.

Ifm forrige indlæg, hvor jeg lavede mit bidrag til '12 Tags of 2014', fik jeg taget hul på det og fik lavet dette kort.


Baggrunden er lavet vha. et Kaiserkraft stempel, som laver et lidt 'skrattet' mønster (farven er Frayed burlap). Dernæst er billetterne i venstre side stemplet med Pumice stone. Efterfølgende er hele baggrunden blevet sværtet (igen) med Pumice stone. Alle kanter er sværtet med Weathered wood og Black soot. I toppen er der bundet noget hørsnor.

 
Bilen , 'Enjoy the journey', billetterne i venstre side og pilen stammer fra to forskellige Tim Holtz stempelsæt, som er købt privat.
 
 
Den store billet er lavet med et stempel fra Panduro. De runde hjørner er lavet med en lille punch (som egentlig puncher mini-balloner ud :o). Billetten er bare sat på med hæfteklammer. Alle kanter er også hér sværtet med Weathered wood og Black soot.


 
 
Hva' med dig? Har du nogle nytårsforsæt?
 
Med ønsket om en rigtig dejlig torsdag aften.
Kærlig hilsen Anette

6 kommentarer:

 1. Super lækkert tag med et flot mix af stempler

  God weekend til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 TAK skal du ha kære Lissy.
   Også en rigtig dejlig weekend til dig.
   Kh. Anette

   Slet
 2. Hvor er du bare helt vildt dygtig Anette. Og hvor gad jeg godt se dit "stash" Forestiller mig det BUGNER af lækkerier :-) Jeg har ikke helt "indfanget" mine mål endnu - men det kommer!! Ligesom jeg osse husker dig. Men vil hellere lave noget godt til dig end bare klaske noget sammen for at blive færdig. Og helt ærligt så har jeg haft lidt svært ved at få kreativiteten til at flyde igen. Var bange for den var blevet borte :-) meeen tror nu nok det skal komme :-) Dejligt jeg ved du ikke går og venter - men har sagt jeg bare skal tage mig tid (tak :-) ) Go håndbold aften - hvis du er til dét! Kh AM

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, 1000 TAK altså...Får helt røde kinder :o)
   Jo,- jeg går nok ned på udstyr (hvilket min mand så absolut vil nikke 'Ja' til). Jeg er til gengæld også rigtig god til at finde ting på udsalg...Men desværre ikke hele året ;o). Men jeg har da netop sparet MASSER af penge på www.sizzix.co.uk lige nu, og jeg glæder mig SÅ meget til at få min pakke.
   Anne-Mette,- du skal være SÅ velkommen til at komme til Herning og lege en dag. Så kan vi sidde hér med hver sin Big Shot og udveksle gode idéer og lade kreativiteten bryde frem. Sig til!
   Ja,- det med den bortblevne kreativitet/inspiration kender jeg godt til. Tror, det sker i perioder. Men den er heldigvis kommet tilbage hver gang. Det er også derfor jeg har sagt, at overraskelsen kan vente, til når det passer ind i dit kram. Og det mener jeg. Jepsen, herrehåndbold så vi, og vi skal se det igen iaften. Boxen - som de spiller i - kan vi se fra 1. salen. Så det er liiiiiiige før, at vi fornemmer stemningen derudefra ;o)
   Så god håndboldaften til dig også. Kh. Anette

   Slet
  2. Hov, der manglede da et 'IKKE' i Jo,- jeg går nok IKKE ned på udstyr... :o)

   Slet
  3. Det er da et tilbud der vil noget :-) :-) :-) Det synes jeg vi skal aftale engang. Tænker at du osse kan nogen tricks med dén hér Big shot som for mig stadig er et relativt nyt bekendtskab. Det kunne være super sjovt Anette. Og boxen ved jeg jo , hvor ligger. (Mon I kunne høre dem igår; jeg synes godt nok det lød til at stemningen var HØJ - hold op jeg gad godt opleve det :-) ) Glæder mig til real life møde. Kh og TAK!! - Anne-Mette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.