tirsdag den 15. april 2014

ATC swap i marts - 'Forårstegn'


I sidste måned deltog jeg for første gang i en ATC swap.
Vivi har lavet denne blog, hvor hun hver måned åbner op for en ny swap, hvor alle der lyster, kan deltage.
Pga. travlhed på jobbet i april, sprang jeg denne måned over. Men som sagt deltog jeg i marts, hvor temaet var 'Forårstegn'. Reglerne for ATC kortene kan du se hér.

For mig er forår lig med bl.a.: Påske, påskeæg, påskekyllinger lyse og sarte farver, friske blomster, lethed. Og det er disse ting, jeg har forsøgt at overføre til de forskellige kort. Jeg har brugt forskellige teknikker til de forskellige kort.

Stemplet med tekststempel i 'Frayed burlap'. Blomster stemplet med 'Peacock feathers'. Hele baggrunden sværtet med let hånd med 'Old paper' og ganske svagt igen med 'Peacock feathers'. Kanterne sværtet med 'Walnut stain'. Sommerfugl stemplet med 'Peacock feathers', stanset ud og sværtet med 'Old paper' samt kanterne med 'Walnut stain'. Efterfølgende har hele kortet samt sommerfuglen fået en omgang gennemsigtig sværte og embossingpulver, hvilket har givet en glansfuld/lakeret overflade.

Den 'krakelerede' baggrund er lavet med stempel fra KaiserCraft, stemplet med 'Frayed burlap'. Hele baggrunden har fået en omgang 'Old paper' samt en lille forsigtig smule af 'Peacock feathers', der også er sværtet rundt på alle kanter. Der er stemplet 2 fjer med guldfarvet sværte og klar embossingpulver. Det prikkede æg er noget af det hjemmeprintede papir, der er blevet sværtet i kanten med 'Frayed burlap' og har fået en omgang gennemsigtig sværte og embossingpulver, så det fremstår blankt på den matte, krakelerede baggrund.

Allerførst er påskekyllingen stemplet med sort sværte. Så er samme krakeleringsstempel som ovenfor brugt igen. Denne gang med gennemsigtig sværte og embossingpulver. Efterfølgende er hele fladen sværtet med 'Old paper', 'Bundled sage' og 'Mustard seed' og 'Frayed burlap' i kanterne. Påskekyllingen er farvelagt med pensel og Distress ink pads'ene 'Mustard seed', 'Victorian velvet' og 'Spiced marmelade'.

Igen er ét af de skønne KaiserCraft stempler brugt med en omgang sort sværte. Hele baggrunden har fået en blanding af 'Old paper', 'Bundled sage' og 'Mustard seed' samt en omgang 'Frayed burlap' til kanterne. Hele fladen har fået en tur med gennemsigtig sværte og embossingpulver, så overfladen fremstår blank. Så er der pyntet med bittesmå halvperler og endelig en sommerfugl udstanset i vellum.

Samme stempel brugt som ovenfor. Denne gang med gennemsigtig sværte og embossingpulver. Efterfølgende er baggrunden sværtet med 'Milled lavender', 'Victorian velvet' og 'Dusty concord' til kanterne. Bittesmå halvperler og en sommerfugl på toppen.

Gammelt træklods stempel fra Panduro er brugt som baggrund med gennemsigtig sværte og embossingpulver. Efterfølgende er baggrunden sværtet med 'Old paper', 'Milled lavender' og 'Bundled sage'. Kanterne er sværtet med 'Pumice stone'. Blomsterne er lavet med Nellie Snellen punches (alle tre størrelser er anvendt) og farvelagt med 'Milled lavender' og toppet med halvperler. Grenene med blade er fra Memory Box.
 
Forleden kom så en kuvert med nogle af de kort, som de andre i gruppen havde lavet (deriblandt ét af mine egne). Hyggeligt og sjovt at se, hvor forskellige vores kort er, selvom de er lavet i samme størrelse og over samme tema.
 


Med ønsket om en rigtig dejlig Påske.
Kærlig hilsen Anette

4 kommentarer:

 1. Sikken nogle skønne forårs farver, det er da lige til at blive glad i låget af. rigtig god påske ;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' kære Lisa :o)
   Også en rigtig glædelig påske til dig og dine.
   Kh. Anette

   Slet
 2. Jeg er hel vild med dine påske ATCer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Karina.
   Det har også været rigtig hyggeligt og en god udfordring at skulle lave et tema og på begrænset plads, som der jo er på ATC's.
   Dejlig lørdag aften til dog og dine.
   Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.