torsdag den 1. januar 2015

DT-dag hos Card and Scrap - Spreadin' a little love


Allerførst et rigtig glædeligt nytår. Jeg håber, I alle er kommet godt, flot og sikkert ind i det, og nu er klar til at tage fat på de opgaver, udfordringer og oplevelser, som 2015 har at byde på. Ét af mine personlige ønsker for det nye år er bl.a. mere tid sammen med familien og gode venner. Og jeg vil allerede nu få lagt nogle af disse gode aftaler ind i kalenderen for at sikre, de ikke bliver skubbet. Et andet ønske, som er mere generelt er, at vi i det hele taget prøver at blive bedre til at være opmærksomme på hinanden. Jeg tænker ikke bare i det nære miljø (familie og venner), men i det hele taget på de mennesker, vi møder i vores dagligdag. På gåturen/løbeturen, i supermarkedet, på jobbet osv. Det koster ikke noget at give et smil, en kompliment eller en hjælpende hånd. Så hvorfor ikke bare gå igang med "spreadin' a little love" ;o).


Kortet er mit DT-bidrag til denne måneds første udfordring hos Card and Scrap. Temaet er denne gang 'Brug stempel'. Indleveringsfristen er 13. januar 2015.

Tag-kortet er lavet med framelits die-sæt fra Sizzix. Papiret er fra Panduro Hobby. Stemplet er fra Mama Elephant (et fantastisk sæt med 11 positive sayings). Teksten er stemplet med embossing ink og efterfølgende drysset med guldfarvet embossingpulver, der er smeltet med varmepistol.
Det lille banner er stanset ud med die fra stempel + die sæt fra Sizzix. Efterfølgende sværtet i kanten med 'Old paper'. 'Hello' er stanset ud med die fra Mama Elephant. De to bannere med blondekanter i baggrunden er stanset ud med die fra Cheery Lynn. Det grønne papir er først stemplet med brunt chalk ink (har anvendt et gammelt træklodsstempel med skrift) og efterfølgende fået embossing ink over hele fladen, drysset med gennemsigtigt embossingpulver, der er smeltet med varmepistol. Det giver den lakkede overflade, som kan ses på et af detaljebillederne. Sløjfen er lavet med seambinding, der er indfarvet i hhv. Evergreen bough og Spun sugar, sprøjtet med lidt vand og tørret med varmepistol.

Herunder nogle detaljebilleder af kortet.


 
Med ønsket om et rigtig godt 2015.
De kærligste hilsner, Anette

8 kommentarer:

 1. Gode ønsker til det nye ubrugte år, som jeg kun kan istemme. Flot kort! Du og dine ønskes et velsignet og godt nytår, tak for hjælp med diverse pyntegenstande i det gamle.
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen - Hvor dejligt at se dig herinde i Blogland igen.
   Og tak for nytårsønsket. Det er så skønt med et helt friskt år.
   Velbekomme med - du siger bare til, hvis jeg kan være behjælpelig med diverse pynt igen - jeg er stadig SÅ glad for min taske, som du har lavet (hér mangler jeg den opadvendte tommelfinger fra facebook ;o) ).
   De bedste ønsker for dig og familien om et fantastisk 2015.
   Jeg glæder mig til atter at følge med - kan se i min sidebar, du har postet idag.
   Knus, Anette

   Slet
 2. Godt nytår.
  Rigtig smukt Tag-kort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK kære Gitte.
   Skønt nytår til dig og dine.
   Kh. Anette

   Slet
 3. Hvor er det flot Anette, og rigtig godt nytår til dig og dine også. Håber det blír et helt fantastisk år for os allesammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK ska du ha kære Maryann. Jeg ønsker det bedste for os alle og glæder mig til at se, hvad året bringer.
   Knus, Anette

   Slet
 4. Super smukt tag med de flotte dies

  Også et godt nytår til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha søde Lissy.
   Og dejligt nytår til dig.
   Knus, Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.