onsdag den 26. juli 2017

Havfrue-muffin - hvis du selv hjælper lidt til (ændring af stempelmotiver)

Der er en første gang for alting. Dét er dette for mig!
En første gang som skribent på Happymade. Og ligeledes som første gang på et Designteam.
Jeg hedder Anne-Mette og jeg er rigtig, rigtig glad for at være her. Egentlig skulle jeg først have et indlæg på om et par uger, men jeg fik lyst at dele disse billeder med jer.

Ofte finder jeg inspiration på Pinterest, hvilket også er tilfældet med disse to. Jeg har bare ingen stempler, der HELT er som dét jeg forestillede mig. Men jeg havde stempler, der mindede om.
Og resten kunne jeg selv tilpasse. Det kan være en rigtig go idè at se på sine stempler med nye øjne. Ikke at dette er revolutionerende. Men de fik et andet udtryk, som jeg ønskede.


(Fundet på Pinterest.)

Det første kort med isvaflerne er en kombination af toppen fra én af de to muffins i sættet fra Altenew (skal sikkert forestille frosting til en cup cake, men kan fint gøre sig ud for soft ice) og vaflen fra den, som på stemplet, er en kugleis. Jeg havde et par andre stempelsæt fra Altenew der bidrog med henholdsvis blade og frugt i samme farve som isen blev malet. Jeg forestillede mig mynteblade, jordbær og brombær. Sværtede med lidt distress ink henover motiverne.
Jeg monterede isvaflerne med 3d puder og arrangerede dem på kortfronten. Selve isen fik lidt glossy accent så den blev flot blank. For at andet end isene skulle have dimension, stansede jeg baggrunden til Dixi crafts "Tillykke" ud, og limede herefter selve ordet på i sort karton. Navnet på fødselsdagspigen blev skrevet med mit nye alfabet fra Altenew, og effekterne i bogstaverne trykt med samme sværte som jeg havde brugt under vaflerne. (Distress ink er egentlig ikke så velegnet til at stemple med, men til disse små motiver gik det okay)


Mit andet kort er basen fra en muffin og en håndtegnet havfruehale. Jeg er IKKE en ørn til at tegne, så tegnede først på et stykke "madpapir". Da jeg var tilfreds, overførte jeg hale-stykket til min delvis stemplede muffin. Føjede stregerne sammen, som jeg synes de passede og tilføjede selv resten. Tegnede herefter finnen og de små skæl. "Frosting" og hale blev malet med altenew ink iblandet perfect pearls og vand med en pensel. Og selve muffinbasen blev paperpieced med mønstret papir.


Halen fik et lag glossy accent. Baggrunden havde jeg fra leg med Distress Oxide inks (DOI) i farverne Faded Jeans, Cracked Pistachio og Wilted Violet.Jeg lavede min egen sætning og ordet "splash" skrev jeg med Concord and 9th´s alfabet og brugte DOI, i faded jeans som jeg så embossede med klart pulver fra Stampendous. Stemplede og afmaskede 5 små muffins ved siden af sætningen og monterede min havfruemuffin med 3d puder henover.


Håber det gav lidt idéer til at kigge på dine stempler på andre måder end som de ligger i pakken.

Rigtig go' dag - Anne-Mette :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.