lørdag den 27. januar 2018

Julestempler i januar...

Jeg fik lyst til nogle hurtige kort med lidt farver på, og har set flere kort på Pinterest, hvor samme element går igen. Mine julestempler var ikke heeelt pakket væk, og heri er bla. sættet "Jingle all the way". Et af de små stempler heri er de to små pakker.


De var oplagte at bruge som gengangere i et "grid"-mønster. Det første kort blev lavet med en omgang emboss/resist. Jeg embossede med klart pulver fra Stampendous, hvorefter jeg sværtede med Distress inks. I regnbuefarver :-)


Jeg fik lyst til at vise, at et lidt andet udtryk opnåes hvis man istedet bruger akvarel. Jeg brugte mine Zig markers, men her kan man bruge mange ting; distress inks, re-inkers, akvarelfarver eller hvad du har på hånden.


 Da papiret var tørt fik det en omgang med anti-static puden, hvorefter jeg embossede med hvidt.


Jeg skar desuden "celebrate" ud af en rest af det kulørte papir, og monterede dette lidt forskudt ovenpå 5 sammenlimede "celebrate" i sort karton, så der dels blev en skygge OG lidt højde på. (Beklager.... Den er i sin tid købt hos Anette, men jeg kan se den ikke er at finde pt. Enhver anden sætning kan bruges).


Indtil nu havde jeg monteret på henholdsvis hvid og grå. Da jeg stadig havde mange gaver tilbage valgte jeg at lave en på en hel mørk blå karton jeg havde i mine gemmer. Sætningen herpå er en af de stempelsæt Anette designede for Dixi Craft.


Tre forskellige udtryk, men samme teknik. Næsten ihvertfald.

Kortene kan laves på mange måder. Og med mange motiver. En lille blomst fra dette sæt fx. Eller som på mit sidste (bonus)kort (ku ikke helt få hold på det); lade en sætning gå igen på hele kortet.
Her er det fra dette sæt fra Altenew.


For at holde mig til de samme farver, stemplede jeg med Distress ink. De er egentlig ikke designet til at stemple med, men med brug af Misti og, hvis man for-sværter med Versamark bliver resultatet helt ok. (Stemplet stansede jeg ud med en cirkel fra dette sæt fra Diamond ekspress, men ellers kan andre cirkel dies jo anvendes).På disse små stempler er jeg ihvertfald fuldt tilfreds. Og den lille tekst i stemplet står tydeligt frem.Det var alt for nu... Ønsker dig en dejlig weekend (måske med lidt stempel-aktivitet!?)

Anne-Mette /Gallerilarsen

2 kommentarer:

  1. Super skønne kort, og jeg kan rigtig godt lide den måde du har "leget" med hele "farveladen" på :D

    SvarSlet
  2. super herlige og skønne kort du har lavet..elsker huse

    SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.