lørdag den 8. september 2018

Sidestep-bryllupskort...

Jeg fik en henvendelse på et kort, som skulle bruges til et bryllup og gives sammen med en flaske champagne og to glas. Den "rigtige" gave var penge til et maleri, så det måtte kortet ligeledes gerne afspejle.


Jeg havde for nylig set en kort-type jeg ikke havde set før; sidestep-card (jeg googlede blot og fandt adskillige tutorials med diverse mål)


Jeg synes denne kort-type ville være genial at bruge her; venstre del kunne være et lille maleri i ramme (her lavet med to dies fra Crealies) - højre del kunne pyntes med diverse bryllups- samt personlige ting.


Jeg tog udgangspunkt i den blok jeg havde købt fra Echo park "Just married" - og lod den være med tilbage bestemme farverne. Jeg klippede i arkene; såvel de mønstrede samt dem med figurer. Bla. bryllupskagen, bilen med "newly weds" samt de små firkanter med ord. Derudover stansede jeg bla. det lille hjerte fra dette sæt fra Dixi Craft, vielsesringene fra Craft & you  i guldkarton, samt champagne- glas og flaske fra Marianne Design i "almindeligt karton". (Bemærk de små "dråber" på vellum-glassene, lavet med nuvo drops)


Sidstnævnte sværtede jeg med distress ink så det fik en fin flaskegrøn farve og selve "halsen" fik en tur med oxide ink i farven fossilized amber; til mit projekt og farvetema var det pænere end guld syntes jeg. Brudeparrets initialer blev stemplet på flaskens mærkat, ligesom navnet på deres lille søn fremgår andetsteds i "rækkerne" til højre.


Ordene "Tillykke" og "bryllup" sværtede jeg i samme nuance som flasken - og ordene er naturligvis begge fra Dixi Craft. Baggrunden bag ordene stanset i vellum papir

Da jeg tidligere har malet billeder, havde jeg diverse prøve-lærreder liggende. Jeg fedtede lidt matchende farver ovenpå et af dem og skar et passende stykke til rammen.SÅ var kortet klar til at blive afleveret sammen med gaven (og som de fleste brylluper forlyder det, at også dette var fantastisk <3)


Rigtig go weekend - og tusind tak fordi du kiggede med!!
På gensyn - Anne-Mette/gallerilarsen

1 kommentar:

  1. Hold op...det er vildt flot. Og et hav af forskellige ting der er brugt :D

    SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.