søndag den 11. september 2011

Blandede kort

Nogle gange kan et kort rumme andet end 'bare' søde og kærlige hilsner. Kortet herunder har små 'gemmer', der har plads til eksempelvis et gavekort, små cremeprøver og dufte, et stykke chokolade eller andet, der vil gøre modtageren glad.

Kortet er lavet af et stykke karton (305x305mm). Og udelukkende vha foldeteknik og et par 'slidser' skåret med en hobbykniv, er kortet en fin lille gave i sig selv. Det færdige mål er 150x150mm.


Under flappen, havde jeg i dette tilfælde gemt et gavekort til en brunch på en dejlig café, som jeg vidste, min veninde og jeg snildt kunne hygges os på et par timer...Hun blev glad og jeg kom med...ren 'win-win' ;o)
I toppen af kortet - altså bagved det mønstrede kort, som kan tages ud - er der faktisk også en lomme, der kan puttes ét eller andet i. Ønsker man ikke at bruge denne lomme til noget, forsegles den bare med dobbeltklæbende tape.


De små 'håndtasker' herunder lavede jeg til min datters pigefødselsdag for et par år siden. De er ikke så store (100x105mm), men passer fint til en kort invitation. De små håndtasker blev lavet i forskelligt og meget lækkert karton som vist på billedet. Rigtig tøset: guld, glitter og pigefarver ;o)

Skabelonen, jeg har brugt, er fra Sizzix http://www.sizzix.co.uk/.

De små 'muffins' er også lavet vha en skabelon fra Sizzix, og rummer plads til cirka den samme mængde tekst som på håndtaskerne ovenfor. Muffinen kan trækkes op af formen. Som vist på billedet er teksten skjult af den brune karton-'bageform'. Meget fine til en sød fødselsdagshilsen. Målene er 130x110mm (m/stilk 145x110mm og m/lys 170x110mm). Alle materialer er fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/.


Den lyserøde bodystocking herunder kunne fint være anvendt som invitation til en dåb. Men er også meget sød som en kærlig hilsen til den nyfødtes forældre. Målene er 140x125mm. Skabelonen er fra Sizzix http://www.sizzix.co.uk/ og karton og pynt fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/.
Kortet herunder er lidt sjovt, fordi det ligesom 'popper op', når man tager det ud af kuverten. Kortet vises på de efterfølgende tre billeder, hvor det kan ses, hvordan kortet er foldet. Ganske simpelt af et kvadratisk stykke karton. Kortet hér er lavet af et stykke på 240x240mm og måler foldet 120x120mm. Det ternede, offwhite og hindbærrøde karton, bånd, brun stempelsværte samt farvekridt til kanterne og knap er fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/. Dobbeltklæbende tape samt offwhite hammerslået papir er fra Creativ Company http://www.cchobby.dk/. Cirkelskabelonen samt matchende stempel med tekst er fra Sizzix http://www.sizzix.co.uk/.
Jeg vil senere lave en side med forskellige turtorials, hvor det kan ses, hvordan nogle af kortene laves.

Kortet herunder i de grøn/brune nuancer har en lomme, hvorfra kortet trækkes op. Og vælger man at undlade at tape den øverste del af det blomstrede karton, der er på forsiden, har man en ekstra lille lomme, der kan stikkes ét eller andet i. Det grønne kort måler 150x150mm (300x150mm, men falset på midten, så lommen til det offwhite karton opstår). Det offwhite kort måler 135x135mm. Al karton, stempelsværte og farvekridt er fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/. Cirklen, de små hjerter og snirklen er fra Sizzix http://www.sizzix.co.uk/. Borten i offwhite karton er lavet med et stanseværktøj fra Creativ Company http://www.cchobby.dk/.


Sensommerkortet herunder er lavet vha. en skabelon fra Sizzix http://www.sizzix.co.uk/, men vil sagtens kunne laves i fri hånd. Kortet måler (lommen) 150x115mm og det inderste kort måler 145x110mm. Det offwhite hammerslået papir er fra Creativ Company http://www.cchobby.dk/. Alle øvrige anvendte materialer er fra Panduro Hobby http://www.pandurohobby.dk/.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.