mandag den 24. december 2012

Julekort til tømrerfirmaet - Rudolf med den røde tud

Hvert år kører min kære husbond ud med julegaver til mange af de kunder, han har haft igennem året, der næsten er gået. Og med en hustru, der elsker at lave kort, var det jo let at kaste en bestilling ind på knap 40 julekort 'lidt' senere end en almindelig leverandør ville sige ja til ;o)

Men med lidt hjælp fra Sizzix's fantastiske skabeloner og værktøjer, lod det sig gøre, og alle julegaver med kort er afleveret til kunderne.

Sizzix har tidligere på året introduceret et nyt koncept, 'Framelits'. Nogle endda også med tilhørende stempler. Det er SÅ snildt! Du stempler, du placerer den lille sølvfarvede skæreskabelon over motivet, kører det igennem din 'Big Shot' og VOILA! Flot og fint udskåret motiv. Helt uden saks og skalpel.
Du kan se herunder, hvordan jeg har brugt dem. Framelits skabelonen, som jeg har brugt til kortene hér, hedder 'Reindeer'.

Rudolfs røde næse har jeg lavet med 'Dimensional fabric paint', som jeg for efterhånden mange år siden har købt i Panduro Hobby. Jeg har det i MANGE forskellige farver og synes, det er fantastisk til lige at lave en lille ophøjet effekt. Rudolfs næse kunne sagtens være lavet med en rød sprittusch. Men hér skulle den lige have 'lidt ekstra'.Til denne masseproduktion er det jo skønt at have nogle gode skabeloner og værktøjer. Og ud over sort stempelpude, klæbepuder, sølvfarvet karton og hammerslået offwhite papir samt Framelits fra Sizzix, har jeg også anvendt 'Card, A2 w/flap' (også Sizzix) samt cirkel punchen (str. L) fra Fiskars, som bl.a. kan købes hos Creativ Company.MERRY X-MAS

2 kommentarer:

 1. Sikke en heldig mand du har - at du sådan lige kan masseproducere sådan nogle fine kort. Og hold da op det er smart det der "stempel/ udstands - noget". Tror da lige at jeg skal have det på huskelisten, næste gang vi skal købe ind til billedkunst.
  Rigtig glædelig jul til jer!
  KH
  Gitte

  PS: har svaret på dit sy-spørgsmål på min blog.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Gitte :o)
  Tjek sitet hér: http://www.sizzix.co.uk/
  Du kan oprette en ønskeliste derinde,- så er det let for dig at tjekke, om dine ønsker er på tilbud. Der er mange gange nogle RIGTIG gode handler at gøre, hvis man holder øje.
  Jeg tjekker din blog - TAK for hjælpen, og fortsat nogle gode juledage til jer også.
  Kh. Anette

  SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.