tirsdag den 31. december 2013

En masse gode ønsker for det nye år - Bogmærker


Hér på årets sidste dag skulle jeg egentlig have vist et billede af de øreringe, jeg havde lavet og skulle have på iaften, hvor jeg ville være lidt fin...også i ørerne ;o)
MEN mit oxyderingspulver var blevet 'lidt' for gammelt og svagt. Så øreringene lignede desværre bare nogle, der havde ligget alt for længe og bare trængte til en solid pudseklud...æv!

Så i stedet for, viser jeg et billede af den bunke bogmærker, jeg har hygget mig med at lave de sidste par dage. Tænkte, at alle de kloge og rare sætninger kunne være gode at sige 'Tak for i år' med.

Alt det mønstrede papir er hjemmeprintet (se evt. forrige indlæg). De måler ca. 14x5½cm og er alle blevet plastiklaminerede. Et hul i toppen med noget forskelligt snor og en perle...Voila!


 
Okay,- så kommer billedet af øreringene alligevel. Det behøver jo ikke altid være 'så fint'. Ups'er og 'bøffer' er vel også ok at vise engang imellem, ikk'? ;o)
 
 
Med billedet herunder vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår. Tak for de gode kontakter, der er kommet. Tak for skønne byttehandler, der er lavet. Tak for alle de søde kommentarer, I har brugt tid på at skrive både hér og på facebooksiden. Jeg elsker at læse dem. Og jeg elsker at læse med hos jer.
 
 
Med ønsket om et rigtig godt nytår
og de bedste ønsker for jer alle i 2014.
Kærlig hilsen Anette

4 kommentarer:

 1. Sikke en rigtig fin idé med de bogmærker Anette :-) Tak for vores byttehandel - som jo foreløbig kun er gået den ene vej.... Du er slet ikke glemt og jeg glæder mig til at lave noget til dig i det hér nye år :-) Tak osse til dig for altid dejlige kommentarer hos mig. Det gør mig meget glad.... Håber 2014 må blive (endnu) et skønt år. Vi blogges ved...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Anne-Mette :o).
   Og velbekomme. Jeg er kun glad for, at du har kunnet li', hvad jeg har lavet til dig. Og du skal altså ikke få stress over at sende noget retur den anden vej. Giv dig tid og lav noget, når lysten/tiden/energien/inspirationen lige kommer. Det vil glæde mig meget mere, når der dukker noget op 'lige pludselig' ;o).
   Ønsker også dig og dine et skønt 2014. Vi blogges helt sikkert ved.
   De kærligste hilsner, Anette

   Slet
 2. Super lækre bogmærker og dine øreringe er da så smukke

  Ønsker dig en god dag og også tak for dine søde kommentarer hos mig
  Kh Lissy

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Lissy, det var godt nok sødt sagt. Øreringene er jeg som sagt slet ikke tilfreds med. Men det er jo nok også fordi, jeg ved, hvordan de SKULLE have set ud ;o). Nå,- jeg skal vist bare ha' købt mig noget frisk pulver til at oxydere med og så håbe på bedre held næste gang. Det plejer at blive pænt...det er bare mange år siden, jeg har gjort det sidst.
   Ønsker dig en dejlig lørdag. Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.