søndag den 30. marts 2014

One day at a time - Kortudfordring hos Heidis Kreative Hule


Så blev der lavet et kort til månedens udfordring hos Heidis Kreative Hule. Du kan også nå at være med. Som altid slutter udfordringen den sidste dag i måneden kl. 23:59. Det er så dejligt nemt at huske :o).

Skitsen så således ud:

Mit kort ser sådan ud:

Udover at man skal tage udgangspunkt i skitsen, skal kortet 'ose af forår'.

Det anvendte papir er både hjemmeprintet og hentet fra gemmerne. Der er brugt dies fra Memory Box, Cheery Lynn, Nellie Snellen, Spellbinders og Die-Namics. Stemplet er fra Verve Stamps.
Blomsterne er sværtet med 'Milled lavender' fra Tim Holtz Distress Ink.

'One day at a time' er en tekst, der lige nu betyder rigtig meget for mig, da jeg i forrige uge har taget den meget store beslutning at opsige mit faste arbejde igennem de sidste 14½ år....Og jeg har - helt bevidst - ikke noget andet arbejde at suse videre til. En stor beslutning for en tryghedsnarkoman som mig :o).

Jeg har ikke på noget tidspunkt skrevet om det hér på bloggen, som i allerhøjeste grad fungerer som et fantastisk fri-rum for mig, og også helst skal gøre det samme for jer, der læser med.
Så jeg vil ikke begynde at 'hælde vand ud af ørerne'. Det korte af det lange er, at jeg sidste år i marts blev sygemeldt pga 'arbejdsrelateret stress' (som det hedder). Jeg vendte, efter eget ønske, tilbage igen i slutningen af maj. Timerne er gradvist øget i mit eget tempo, opgaver flyttet og gode aftaler med min chef er blevet lavet. Jeg har IKKE manglet opbakning på den front. Men trods de gode intentioner fra både min chef og mig selv, så er hverdagen alligevel en anden. Når man som jeg, har været på samme arbejdsplads i så mange år, vil man uundgåligt hænge fast i gamle vaner og forventninger, hvilket spænder ben for at komme helt ovenpå og ordentligt tilbage igen...

Pr. 30. april og en uvis rum tid frem giver jeg mig selv den nødvendige ro til at få mærket efter (helt ned i maven og dybt ind i knolden), hvad, hvor og ikke mindst HVORDAN mit fremtidige arbejdsliv skal se ud. Det bliver en spændende rejse, som jeg ikke ved, hvor ender. Men jeg er sikker på, at det i sidste ende bliver GODT. I hvertfald er det p.t. nødvendigt. Og usikkerheden til trods, så glæder jeg mig. Ikke til at komme væk fra mit nuværende job, men til at finde ud af, hvor jeg lander. I fht. min dejlige familie, så glæder jeg mig til at være både den MOR og den KONE, jeg alt for længe har gået på kompromis med.

Det vil måske skinne igennem hér på bloggen? Jeg ved det ikke. Men nu ved I, at der sker 'ting og sager' på den anden side af skærmen hos HappyMade :o).

Nå,- now you know. Så kommer der lige lidt detaljebilleder af kortet.
Med ønsket om en rigtig dejlig søndag.
Kærlig hilsen Anette
14 kommentarer:

 1. Smukt kort.
  Ja engang imellem SKAL man lytte til sig selv og sin krop. Held og lykke herfra. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Gitte.
   Ja, det er sørme vigtigt. Og det er dét, jeg gør nu.
   Tak for ønskerne.
   Dejlig søndag og nyd solen.
   Kh. Anette

   Slet
 2. Kære Anette. Det gjorde mig virkelig ondt at læse at du har været sådan en rutsjetur igennem. Har - desværre - flere gode venner som har været nede og vende, men kan til gengæld osse se at det giver en større selvindigt (dyrt købt , I know, men når nu der ER sådan så er det jo godt at man kan blive klogere) Jeg synes det er helt fantastisk at du har/tager dig selv muligheden for at finde ud af hvordan du bedst passer på dig selv. Og ikke mindst, hvordan du får dét familieliv som du gerne vil have. Det bliver en spændende rejse - sikkert stadig med lidt rutsjeture af og til :-) Men en god følelse af at tage hånd om sit eget liv.... Godt gået Anette og al mulig held og lykke til dig (så kan det være vi får mulighed for at stikke hovederne sammen som vi før har talt lidt om) :-) Kh AM

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Anne-Mette.
   Ja, det bliver meget spændende. Men jeg glæder mig til at få lov til at mærke ordentligt efter og få foretaget nogle gode tilvalg og fravalg på jobsiden. Så må jeg jo håbe, at det ender ud med, at der så rent faktisk også er en jobbeskrivelse, der matcher ;o).
   Det kunne være SÅ hyggeligt at mødes. Det vil jeg rigtig gerne. Fra den 30. april er der masser af plads i min kalender.
   Knus herfra, Anette

   Slet
 3. Kanon lækkert kort.
  Jeg håber, at du bliver glad for den tid, du giver dig selv. Rigtig god rejse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha kære Karina.
   Jeg er sikker på, at tiden er godt givet ud. Og jeg glæder mig SÅ meget til at se, hvor jeg lander.
   Det vigtigste er lige nu at få mærket godt og grundigt efter, og får valgt til og valgt fra på jobkontoen.
   Jeg VED, jeg kan en hel masse og jeg VED, at jeg er kvik til at lære nyt. Jeg skal 'bare' lige ha' fundet frem til det ;o).
   TAK for ønsket om den gode rejse - jeg glæder mig til en dag at kunne fortælle, hvor jeg er landet.
   Rigtig god onsdag aften.
   Kh. Anette

   Slet
 4. ET super lækkert og forårs agtigt kort.

  Er sikker på at det er den rigtige beslutning du har taget... held og lykke fremover

  God eftermiddag

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha kære Lissy.
   Det er helt sikkert lige nu den rigtige beslutning - men jeg kan da også godt 'ryste lidt i bukserne' ved tanken om 'hvad nu hvis...?'. Lige nu glæder jeg mig bare til at få lov at mærke efter i både hoved og mave. Og jeg tror, det er en sund proces.
   God onsdag aften til dig.
   Kh. Anette

   Slet
 5. Smukt kort, jeg er vild med farverne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Gitte.
   Ønsker dig en dejlig weekend.
   Kh. Anette

   Slet
 6. Kære Anette.
  Så dejlig en forårsbebuder af et kort, det er lige til at blive glad i låget af SMUKT SMUKT! Du ønskes rigtig meget pøj pøj i den rejse henimod et nyt arbejde, og rejsen henimod at finde ind til den kone, mor og kvinde du gerne vil være, og som du er! Jeg synes, det er en modig beslutning, og ofte er det jo sådan, at man er nødt til at tage drastige beslutninger for at lave ændringer, flot flot!!
  God aften, søde Anette.
  Kærlig hilsen
  Karen
  Ps. Jeg tror altså, jeg skal have kigget noget mere på, hvad de der dies kan, det er stadig et fuldstændig nyt udtryk og redskab for mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK skal du ha søde Karen :-)
   Ja, det bliver en spændende rejse. Og jeg glæder mig til at se, hvor og hvordan jeg lander.
   Beslutningen er i hvertfald den rigtige - det kunne jeg mærke allerede, da den blev truffet og sagt højt.
   Lige nu står den på en skøn og afslappende påskeferie med familien herhjemme. Tiltrængt efter en travl uge, der samtidig har været 'krydret' med en omgang influenza :-(.
   Hvis du først får begyndt at bruge dies, så lover jeg dig, at du bliver afhængig (...ligesom mig). Jeg synes, det er fantastiske redskaber og jeg er vild med hver eneste af alle mine :-).
   Jeg ønsker dig en rigtig dejlig weekend til dig og din familie - håber, den må stå i hyggens tegn.
   Kram, Anette

   Slet
 7. Nydelig kort, så flotte papirer og farger! Digger stilen, doilien er såå kul, og den diskrete pynten er veldig lekker. :)

  Klem, Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Anne. Doilyen er fra Cherry Lynn og meget anvendelig i mange sammenhænge. Jeg er også ret glad for den.
   Dejlig weekend til dig.
   Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.