lørdag den 12. marts 2016

Helt enkle kort

Sidste lørdag var jeg til Scrap i Ejsing - hvor jeg igen i år - kom derfra med masser af god inspiration og nye sager til mere kreativitet. Bl.a. disse fine stempelsæt fra Mama Elephant og Altenew.

Stemplerne måtte prøves af allerede samme aften, men først idag har jeg haft mulighed for at få taget nogle billeder af kortene. Alle 3 stempelsæt består af et 'hovedstempel' og en masse små-tekster, som man kan mikse efter lyst og anledning. Det synes jeg er genialt. Jeg kan nemlig godt li', når der kommer nogle kilometer på de enkelte materialer, da de jo godt kan være relativt dyre. Jeg bilder mig i hvertfald ind, at jeg godt kan forsvare at give 'lidt ekstra' for noget, hvis jeg kan bruge det i flere sammenhænge. Og det kan man jo hér, hvor der er tekster til mange anledninger ;-).Jeg kan godt li' humoren i teksten nederst på kortet. Sættet består af den snirklede tekst og så en hel masse små tekster, der kan sættes til som jeg har gjort på dette kort.

'Happy' kortet herunder er også sådan ét, man selv kan blande lidt alt efter lejligheden, det skal bruges til. 'Happy' er hovedstemplet, og så hører der et utal af de 'maskinskrevne' små-tekster til, som man kan kombinere med. Super smart løsning, synes jeg.
Kortet herunder er endnu et sæt med et 'hovedstempel' og så en masse små-tekster. Jeg kan godt li' effekten med, at 'Happy' er tonet ud i toppen. I sættet findes 'Happy' også som outline (altså hvor alle prikkerne er væk, og i stedet kun et tyndt omrids af 'Happy' = super elegant...og vil blive vist en anden god gang ).
Du har måske bemærket, at der i længere tid har været stille på bloggen? Jeg har hverken været flittig med indlæg eller besøg hos jer andre. Men som du måske også allerede har læst på facebook profilen eller på Instagram(?), starter jeg i løbet af sommeren min egen webshop med salg af materialer, redskaber og værktøjer til kortproduktion. Så lige nu går der mange aftener med at skrive med leverandører, producenter og grossister i ind- og udland. Jeg kan næsten ikke vente og  G L Æ D E R  mig til at kunne præsentere den for jer.

Med ønsket om en rigtig dejlig lørdag aften.
Kærlig hilsen Anette


4 kommentarer:

 1. Rigtig fine CAS kort.
  Det lyder spændende med din webshop.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Karina.
   Ja,- det BLIVER spændende og jeg GLÆDER mig.
   Knus, Anette

   Slet
 2. Super flotte CAS kort i din fine stil

  Spændende med dit nye projekt😀
  Knus, Lissy

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK sødeste Lissy.
   Ja,- jeg kan næsten heller ikke vente.
   Det kribler i mig og det suser i maven. Jeg er jo helt grøn på det felt.
   Knus, Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.