søndag den 21. januar 2018

Konfirmationsindbydelse til piger - Nye tekststempler


Sig tiden nærmer...Denne gang ikke til JUL, men til forårets mange KONFIRMATIONER.
I går var Jette på bloggen med et sejt drengekonfirmationskort - I dag vil jeg så vise en sød og let pigekonfirmationsindbydelse.

Kortet havde jeg lavet til sidste weekends messe hos HobbyGros, som står bag mærket Dixi Craft. Jeg deltog denne gang alle tre dage på messen, da jeg endnu engang har været så heldig at få lov at designe en portion tekststempler for dem (de sidste 5 billeder på, når du klikker på dette link). Så denne gang sad jeg og viste forskellige bud på, hvordan mine stempler kunne bruges i kombination med både nyheder og 'old news' ;-).

Kortet er lavet af 2 stk. 10x10cm. kort samt én af de nye (og mega flotte) toppers. Derved er basis i orden. Resten er selvfølgelig pynt efter eget valg (materialeliste længere nede, hvis du ønsker at lave en 'copy paste').


Som det kan ses på billedet over og under denne tekst, er der masser af skriveplads, når kortet åbnes.
Det inderste kort har fået skåret 2 mm af toppen, så det yderste kort stadig lukker pænt sammen.
Kortene er blot samlet og monteret med dobbeltklæbende tape.
Hele kortet holdes pænt og pynteligt lukket med et 4cm bredt 'mavebælte' af vellum.Kjolen er stanset ud i et hvidt 10x10cm kort. Det kunne selvfølgelig sagtens være helt almindeligt hvidt karton. Men strukturen i de hvide kort er bare så smuk. Bælte og sløjfe har fået en omgang med Spectrum Noir clear overlay.
Toppers kanterne er bleve kradset lidt op med Distress tool. Efterfølgende har kanterne fået en gang hvidt embossingpulver, som er smeltet på. Til sidst en let hånd med Spectrum Noir clear overlay.

Materialeliste:
10x10cm kort (eller 4x4" kort) i kraftkarton
10x10cm kort (eller 4x4" kort) i hvidt karton med struktur
Die med kjole
Stempelværktøj (MISTI eller Stamping Buddy Pro)
Glue applicator (lille limflaske med meget fin åbning/spids)Jeg håber, du har kunnet bruge dette indlæg som inspiration - ikke bare til konfirmation, men andre anledninger, hvor der skal laves noget 'smart-i-en-fart'. For grundmodellen til dette kort er jo super simpel. Hvordan modellen efterfølgende skal pyntes, er jo helt op til dig ;-).

Med ønsket om en rigtig dejlig søndag.
Kærlig hilsen Anette

2 kommentarer:

 1. Det er bare så smukt dit kort..og et fint stempel

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha søde Lissy :-*
   Rigtig dejlig torsdag til dig.
   Knus, Anette :)

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.