søndag den 9. september 2018

Julekort i ikke-traditionelle farver


I fredags kom de fineste blokke fra Soffie Bonde Denmark ind ad døren, og de kom straks på webshoppen. Farvekalaen er i den douche skala i grågrønne og -lilla toner.
Jeg VILLE nå at lave noget med nogle af arkene, og havde et par idéer af den enkle slags i mit hoved.
Det blev til disse to julekort i skønne og utraditionelle farver.

Jeg griner faktisk lidt af mig selv.
For i fredags postede jeg ivrigt, at jeg netop VILLE lave et par kort med det nye papir og skrev, at jeg nok skulle linke til produkter, når kortene ila weekenden blev færdige.
Eneste ændring fra fredag aften til nu (søndag formiddag) er, at det hele er blevet monteret med dobbeltklæbende tape (og lim til den udstansede tekst). Så altså ikke ligefrem den store ændring :D. For da det hele var monteret, kunne jeg egentlig bare godt lide enkeltheden i dem begge.Så her kommer materialebeskrivelsen:

Kortbase (falset og efterfølgende skåret til i formatet 13½x13½cm.)
Mønsterpapir fra denne blok
Ensfarvet Linnen karton i hhv. Old Blue og Shell Pink
Sølvfarvet karton (halvmat)
Guldfarvet karton (halvmat)
Firkantet dies
Tekst die
Dobbeltklæbende tape
Flydende lim

Alle dele er udstanset med dies fra den nye Simple and basic serie, som jeg har designet for HobbyGros. TAK til alle jer, der har købt og taget så godt imod serien. Store dele af serien var udsolgt hos grossisten ila ganske få dage. TAK! (Nye forsyninger forventes i næste uge). Det ensfarvede og det mønstrede karton er stanset ud med SBD002, som langs alle kanter har et fint og meget neutralt hulmønster (dobbelt række med fine prikker).
'God jul' die'en fungerer fint som centermotiv. Det måler 5,7x5cm.Og så lige et par billeder mere af kortene ;-)Og så lige et par detaljebilleder af det anvendte photo board. Jeg har efterhånden fået anskaffet mig nogle stykker i formatet 60x60cm. Jeg er vild med dem alle.Jeg håber, du har kunnet bruge inspirationen til de enkle julekort i ikke-traditionelle farver.

Med ønsket om en rigtig dejlig søndag.
Kærlig hilsen Anette

2 kommentarer:

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.