mandag den 29. juli 2013

Sommerferien 2013 - en skøn og varm én af slagsen

 
Sommerferien 2013 vil for manges vedkommende stå som én af de varmeste i flere år. Og når det er sommer i Danmark er her altså bare endnu skønnere, smukkere og dejligere. Jeg kan også se, at langt de fleste af mine feriebilleder indeholder sol, strand og vand...Herligt! :o)
 
Den første 1½ uges tid opholdt vi os i vores sommerhus i Houvig (ved Søndervig). Et 100% basic hus af den gode, gammeldags slags: lille med tilhørende anneks, intet internet og ikke nogen stor TV-programpakke = total afslapning for både store og små...Aaaah!
I år havde vi for første gang taget vores cykler med derud, så der blev kørt nogle skønne ture,- bl.a. til Ringkøbing, hvortil der er god cykelsti hele vejen.
 
Udover de daglige ture til stranden, gåturene og cykelturene er der blevet set på kuttere og købt friske fisk i Hvide Sande, handlet lækre bær og grøntsager hos de omkringliggende gårde, spillet Ludo (jeg tabte HVER gang), læst bøger (ja, selv jeg fik læst - hele 2 bøger endda! Og jeg har ikke læst bøger i ca 12 år, tror jeg), spist is til den store guldmedalje samt pjasket og rutschet i Badeland.
I Søndervig var jeg også inde at hilse på Marianne, som har åbnet Galleri Zig-Zag. Udover hendes egne flotte og farverige malerier, er der også udstilling af andre kunsteres værker,- bl.a. Bettina Holsts smukke malerier. Galleriet er absolut et besøg værd.
 
Den sidste lille uges tid har vi været herhjemme. Amalie og Theis har nydt at være hjemme ved kammeraterne igen...og naturligvis både TV-pakken og netforbindelsen ;o)
 
Idag er hverdagen så småt skudt igang igen, da ferien nu er slut for min kære husbond. Børnene og jeg nyder lige et par dage endnu.
 
Herunder lidt stemningsbilleder fra en skøn ferie herhjemme i dejlige Danmark.
 
Nedgangen fra klitterne til stranden i Houvig.

En glad Amalie på vej til stranden.
 

 
En våd Theis efter en tur i bølgerne.

 
Peter, Amalie og Theis havde det sjovt med at kaste sig imod bølgerne. 
Der blev hoppet fra bunkere.
 
En god landing ;o)
 
Elegant skal det se ud ;o)

 
Endnu et vand-bade-billede fra en skøn og varm dag. Denne gang fra Almind sø, hvor Theis og Amalie leder efter fisk sammen med deres fætter og kusine.
 
Jeg har haft en SKØN ferie. Jeg håber, det samme har været gældende for dig. Måske er du lige begyndt? Måske har du den stadig tilgode?
 
Anyway...
 
Du ønskes en rigtig dejlig mandag.
Kærlig hilsen Anette

8 kommentarer:

 1. Årrhh det ser dejligt ud Anette. Og sjovt at læse om fordi det er mit "føde-område" (Jeg er opvokset i Ringkøbing og det er ikke fordi jeg bor laaangt derfra nu.) Vi var en tur ved havet den anden dag og hold op hvor ville jeg gi en halv arm for sådan et åndehul uden alt muligt - helt basic :-) Galleriet kendte jeg ikke; skal faktisk køre sønnikke til Søndervig imorgen - vil se om der kan blive tid til visit der!! Fortsat go sommer Anette!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 TAK skal du ha' Anne-Mette. Det har virkelig også bare været skønt.
   Ja, tag endelig forbi galleriet, hvis du har muligheden.
   Jeg elsker at gå rundt i Ringkøbing. Byen er simpelthen så hyggelig! Inden vi kører hjem til Herning igen, slår vi også altid et smut forbi fiskeforretningen nede ved havnen - de har (blandt meget andet) de lækreste rejepandekager og laksemousse...Uuuhm ;o)
   Også en fortsat rigtig god sommer til dig. Kh. Anette

   Slet
 2. Hej Anette, dejlige billeder fra jeres ferie - skønt med ferie i Danmark :-) Jeg er selv lige nu på ferie i Søndervig og var ved stranden i Houvig forleden :-) Go' dag kh Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du have Hanne.
   Stranden ved Houvig er rigtig dejlig. Og med det skønne vejr, der er lige nu, er det jo superskønt ved vandet dér...Og i Danmark i det hele taget ;o).
   Fortsat rigtig god ferie. Kh. Anette

   Slet
 3. Hej Anette.
  Det ser bare dejligt og skønt ud, lige sådan en sommer skal være. Vi har vores ferie til gode og nøj, hvor vi glæder os (den begynder på fredag9.
  God mandag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK Karen. Ja,- det har været SÅ skønt.
   Ferie fra på fredag? Aijh, hvor skønt. Kan godt forstå, du glæder dig...og sikkert også tæller ned med både dage, timer og minutter ;o)
   Rigtig god fornøjelse til dig og familien.
   Ha' en dejlig dag. Kh. Anette

   Slet
 4. Dejlige billeder, Anette! Det ser ud til, at I har haft en skøn ferie, og at du har fået luftet kameraet godt ;-)Sidder selv og sortere små 1200 billeder fra vores ferie, så mon ikke det bliver til et lille indlæg eller to på bloggen :-)Dejligt er det ihvertfald, når man kan se tilbage på så mange skønne timer!
  Ha' en dejlig dag!
  Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du have Gitte. Ja, jeg er SÅ glad for, at jeg sidste år valgte at bruge penge på et godt kamera. Jeg har aldrig før taget så mange billeder :o)
   Og ja,- glæden ved at sidde og bladre igennem alle de mange (både gode og mindre heldige) billeder er fantastisk for både store og små.
   Glæder mig til at se billederne fra jeres ferie. Kan se, du har postet nogle indlæg, men har ikke været forbi dig endnu. Men det skal jeg lige om lidt ;o)
   Ha' en skøn og varm weekend (lige nu 32 grader i Herning). Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.