lørdag den 17. august 2013

Flere bryllupskort


Endnu et par bryllupskort er produceret,- denne gang til et dansk/svensk brudepar, som bliver gift netop idag. Én af mine kære kusiner og hendes mand er idag med til bryllupet og havde bestilt to kort, som de kunne bruge at skrive hilsner i og lægge ved deres gaver. Opgaven var (næsten) fri. Eneste ønsker var, at det ene kort gerne måtte være A5 og holdt i traditionelle hvide farver, og det andet skulle bare ikke være for farvet og knap så stort.
...Så denne gang, mine damer og herrer: Ingen sværtede kanter på kortene fra mig i denne omgang ;o)

- Jeg lavede i sidste måned tre andre bryllupskort ifm., at én af mine kolleger blev gift. Kortene kan du se hér.

Det store kort er lavet i noget lækkert satinstribet karton, kraftigt vellum samt hvidt karton, der er embosset med skabelon fra Heidis Kreative Hule. Den er pt. ikke i hendes shop,- men den kommer. Så for interesserede kan jeg sige, at den hedder 'Tied together'.
Halvperlerne er også derfra. Stemplet 'Wedding wishes' er fra Verve Stamps, som også har den tilhørende skabelon, som 'mærkaten' efterfølgende er skåret ud med. Teksten er stemplet med 'Pumic Stone' fra Tim Holtz og efterfølgende embosset med klar embossingpulver, så den fremstår ophøjet og lakagtig.

Det lille kort er lavet i perlemorshvidt karton, sart aquagrønt, mønstret papir, råhvidt papir med svag melering og råhvidt karton, der ligeledes er embosset med en skabelon fra Heidis Kreative Hule. (Hjørnerne er punchet med hjørnepunch fra Panduro Hobby, som jeg ikke længere kan finde i deres sortiment). Stemplet er fra et sæt fra Panduro Hobby. Det er stemplet med sort sværte og har fået en omgang med klar embossingpulver og fremstår på den måde flot og glansfuld. Mærkaten med bryllupsstemplet på er stanset ud med skabeloner fra Taylored Expressions.

 
Et stort tillykke til Helle og Bosse med jeres bryllup idag. I ønskes en fantastisk fælles fremtid. Jeg er stolt over, at jeg med ovenstående to kort vil være en del af minderne fra jeres store dag.

Med ønsket om en rigtig dejlig lørdag aften.
Kærlig hilsen Anette
 

9 kommentarer:

 1. Super flotte elegante kort.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 TAK skal du ha' Gitte.
   Ønsker dig en dejlig søndag aften.
   Kh. Anette

   Slet
 2. super smukke og stilrene kort så flotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Pia.
   Ha' en dejlig tirsdag.
   Kh. Anette

   Slet
 3. Ej, hvor er de bare smukke! Du kan bare det der Anette. Så sirlige og alligevel enkle, sikke et flot arbejde - Og ja du skal da være super stolt af de flotte kort, brudeparret vil med fryd tage dem frem i årene efter. Ha en smuk aften, Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' kære Mette.
   Hvordan gik det med dig og evt. kortfremstilling til et bryllup?
   (Synes jeg kan huske, at du skrev noget om, at du skulle have fundet 'kort-fremstillings-værktøjet' frem igen ifm. venindebryllup i august/september). Jeg vil mægtig gerne se et billede af det, hvis muligt.
   Ha' en skøn dag. Kh. Anette

   Slet
 4. Hej hvor er de flotte. Jeg skal have lavet et bryllupskort til min datter og er hel vild med det første, med halvperlerne. Jeg er lidt ny i dette så vil høre dig om hvor jeg får fat i det " vaffelformede" papir. Er det noget du kan hjælpe med. MH Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa - Papiret er 'hjemmelavet' med en folder, du bl.a. kan købe hér: http://www.heidiskreativehule.dk/produkter/198-couture-creations-embossing-folder-5-x-7/1479-couture-creations-embossing-folder-5-x-7---tied-together/.
   For at kunne bruge sådan en embossing folder, er det nødvendigt, at du har en maskine a la denne hér: http://www.heidiskreativehule.dk/produkter/69-sizzix--big-shot/910-big-shot-maskine---sizzix---2013-model/.
   Der findes mange andre typer maskiner af den slags, men det er sådan én, jeg bruger.
   Jeg håber, du kan bruge mit svar. Og har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig igen.
   PS! Og så vil jeg da ønske dig et stort tillykke med din datters bryllup - det er altid en glædelig begivenhed, som alle ser frem til. God dag til jer. Mvh. Anette :o)

   Slet
 5. Hejsa, jamen så er jeg da kommet på lidt af en opgave, med alt det jeg skal have fat i. Men det har vakt min interesse og givet mig mod på at begynde at lave kort igen. Havde ellers droppet denne hobby for nogle år tilbage og givet mig ikast med min hæklenål. Men synes at datteren skal have et særligt kort på denne store dag. Er super glad for din hurtige tilbagemelding. Hun skal giftes den 15 februar så der er ikke så lang tid til at være kreativ så smugkigger lidt rundt på nettet og får inspiration.
  Du må også have en rigtig dejlig dag, og tusind tak for "tillykket". Mange Hilsner Gitte :O)

  SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.