torsdag den 8. august 2013

Heidis Kreative Hule - Kortudfordring i juli


Nyder en fridag i fulde drag. Amalie og Theis har begge kammerater med hjemme og hygger sig 'Big time'! Jeg har lige sat mig for at være lidt kreativ med et kort, som skal være med i en kortudfordring hos Heidis Kreative Hule, og kommer i tanker om, at jeg slet ikke har fået vist det kort, jeg lavede til hendes kortudfordring i juli måned...sikke noget, tsk tsk ;o).

Udover facebooksiden er Heidis Kreative Hule også en nystartet webshop, som har et lækkert sortiment af materialer til både kortfremstilling og scrapbooking.

Jeg kan desværre ikke lige finde skitsen, som kortet skulle laves udfra...MEN kortet, jeg fik lavet, er kortet herunder. Jeg kan selv rigtig godt li' kombinationen af den lidt syrlige gul-grønne farve og det slidte/støvede look fra den prikkede baggrund.

- Jeg leder med lys og lygte efter mere af den slags karton i den syrlige gul-grønne farve (ikke nødvendigvis samme mønster). Så er der nogen af mine kære læsere hér på bloggen, der falder over et sted, det kan skaffes, så tøv endelig ikke med at skrive til mig...Tak :o)

 
Jeg var så heldig at vinde udfordringen...Yaiiiih! Præmien var denne skønne sommerfugle skabelon fra Marianne Design (model LR 0114).


Nu vil jeg hygge mig med et nyt kort til udfordringen i august. Du kan også deltage. Klik hér og meld dig til. Er du mere til layouts, så findes der også udfordring for det lige hér.

Med ønsket om en rigtig dejlig torsdag.
Kærlig hilsen Anette

4 kommentarer:

 1. Meget elegant og smukt kort ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du have Lisa :o)
   Kh. Anette

   Slet
 2. Det er bare så smukt dette kort.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 TAK skal du have Gitte.
   Ha' en rigtig dejlig weekend.
   Kh. Anette :o)

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.