lørdag den 23. november 2013

Juleophæng i den lækreste kobberfarvede karton


Jeg er i julestemning! Igår var min kære husbond til julefrokost, og da børnene var blevet puttet, satte jeg mig ind i krea-hulen og kastede mig over diverse juleaktiviteter: Udstansninger, kort, stempling osv. Så da min mand kom hjem, sad jeg stadig og storhyggede og havde slet ikke opdaget, at klokken var langt over min normale sengetid. Sædvanligvis en fredag aften, var jeg drattet omkuld i sofaen flere timer tidligere...Men ikke igår ;o).

Idag har jeg bl. a. sat tråd i og pynt på noget af det, jeg fik lavet.
- Det er dog ikke det hele, jeg vil vise på bloggen idag. Der går lige et par dage endnu. Men juleophængene SKAL du se idag. Jeg synes selv, de er blevet SÅ fine (sagt i al beskedenhed naturligvis ;o) ).

Jeg havde egentlig først kun lavet dem i mat guld og mat sølv og mørk rød. Men så kom jeg i tanker om den rest kobberfarvet karton, som jeg brugte til kortet hér forleden. Gramvægten var dog for lav (160 gr),- de blev slatne at se på. Så nye forsyninger i en højere gramvægt måtte anskaffes i formiddags. Alle farver er nu lavet i 220 gr og holder sig flotte og faste.


 
 

 
Med ønsket om en rigtig dejlig lørdag aften.
Kærlig hilsen Anette

7 kommentarer:

 1. HOLD OP de er lækre!!!! Er de skåret med die cuts (altså det håber jeg simpelthen, for det er da de fineste tynde og delikate streger....) Hvor ER de flotte (kan man købe hos dig mon???) Kan rigtig godt forstå du bare hyggede igennem i hulen :-) Ha en dejlig søndag Anette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. MANGE TAK skal du ha' Anne-Mette.
   Ja, jeg har en skabelon til dem...heldigvis :o).
   Jeg vil meget gerne lave nogle til dig,- så skriv endelig til mig på happymade1970@hotmail.com, så tager vi den derfra. Ha' en dejlig uge. Kh. Anette

   Slet
 2. SMUKT, SMUKT, SMUKT og meget elegant ;O))))

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 TAK skal du ha' Lisa.
   Jeg bliver selv mere og mere hooked på kobber. Havde det på samme måde med neon, da den kom tilbage i billedet. Ønsker dig en dejlig uge. Kh. Anette

   Slet
  2. Nej hvor er de flotte! Jamen altså Anette, det er det fineste julepynt i kobber jeg har set indtil nu - Ahh kan slet ikke få dem af nethinden igen, må skrive en die cut på ønskesedlen, for de dér er bare umådelig flotte! En dejlig aften til dig! Kh Mette

   Slet
  3. Mange TAK skal du ha' sødeste Mette.
   Altid dejligt med krea-gaver.
   Ønsker dig en dejlig 1. søndag i advent. Kh. Anette

   Slet
 3. Hej, Anette :)

  Jeg kan godt se, at det er et oplæg af ældre dato, men jeg er vild med dit julepynt her.....sælger du stadig ud af det ?
  Eller vil du evt. ud med hvor du har skabelonen fra, så kan jeg evt. selv forsøge mig ?
  Tak for svar på forhånd :)
  Dejlig blog :)

  Kh
  /Lina

  SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.