søndag den 1. december 2013

Til- og framærker (...eller søde juleophæng)


Idag er det jo både 1. december og 1. søndag i advent,- derfor meget passende at vise noget 'jule-noget', ikke? :o). For nogle uger siden lavede jeg disse til- og framærker, som jeg synes er såååå flotte...Smukke mønstre, smukke former og søde tekster.

Stemplerne er fra Waltzing mouse og skabelonerne er Spellbinders. Dertil har jeg brugt sværte i de farver, jeg nu lige syntes det skulle være dén dag: varm rød, mørkeblå, lyseblå og sandgrå.

Jeg har planer om at prøve at lave dem med guldfarvet sværte og efterfølgende embosse dem med pulver og varmepistol. Tror, de vil se super flotte og luxuriøse ud. Det skal i hvertfald prøves ;o).


Selvom det er til- og framærker, synes jeg egentlig, de er lige så søde bare at have hængende til pynt på en gren, et dørhåndtag eller andet. De kunne også fint bruges som pynt på forsiden af et julekort.
 
Herunder et væld af billeder af de forskellige former og farver.
 
 


 

Med ønsket om en rigtig dejlig søndag aften.
Kærlig hilsen Anette

4 kommentarer:

  1. Hvor er de flotte og smukke, Anette. Du kan altså noget med det papir og dit grej, er vildt imponeret. Jeg er så glad for de ekstra ting, du sendte med vores bytte leg og lur mig, om noget af det ikke også kommer på juletræet - hvor alt skal være hjemmelavet (næsten da...)
    God aften
    Karen

    SvarSlet
    Svar
    1. 1000 TAK søde Karen :o).
      Dejligt at høre, du har glæde af tingene. Tasken bliver også brugt flittigt herhjemme og har så sent som idag været med i skolebio, hvor det var min tur til at være med.
      Det lyder herligt med et juletræ pyntet med (næsten udelukkende) hjemmelavede sager.
      Dejlig tirsdag aften til dig. Kh. Anette

      Slet
  2. Svar
    1. 1000 TAK skal du ha' Karina.
      Skøn uge til dig. Kh. Anette

      Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.