fredag den 28. februar 2014

12 Tags of 2014 - Februar


Så blev der også lavet et tag til 12 Tags of 2014, februar måned.

Originalen fra Tim Holtz ser sådan ud:Og mit ser ud som herunder:

Jeg har embosset med stencil ad to omgange. Først har jeg lavet de røde hjerter, og så har det hele fået en omgang 'Frayed burlap'. Dernæst ny stencil med små hjerter, der er sværtet og embosset med gennemsigtigt pulver. Efterfølgende er det hele sværtet med 'Pumice stone'.
For at få det 'kridtede' look frem i teksten på den sorte baggrund, er teksten stemplet med hvid sværte, så er der drysset klar embossingpulver på, som er banket rigtig godt af. Til sidst er der drysset hvidt embossingpulver på og så er det blevet smeltet med varmepistolen.
Kanterne på selve tag'et er sværtet med 'Black soot'. Kanterne på den sorte label er sværtet med hvid.
Sløjfen har fået en omgang med 'Frayed burlap', så den ikke var 'for pæn' ;o).

Imorgen står den på et besøg i 'Scrap i det jyske' i Ejsing. Glæder mig som et lille barn til juleaften...næsten ihvertfald ;o).

Med ønsket om en rigtig dejlig fredag aften.
Kærlig hilsen Anette

4 kommentarer:

 1. Det blev så lækkert dit tag
  Jeg er heller ikke rigtig klar over om vi fik hilset... næste gang må vi præsenterer os :-)

  God søndag eftermiddag

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha kære Lissy.
   Jeg er blevet lidt pjattet med at arbejde med embossing igen. Det har ellers ligget stille i lang tid, men kan godt li' den effekt, det kan give til 'flade' kort.
   Jeg ville ikke forstyrre dig bag kassen ved Hobbyboden (uha, jeg ku' ha' købt mig fattig dér) - men næste gang prikker jeg lige og siger 'Hej' ;o)
   Ønsker dig en dejlig onsdag. Knus, Anette

   Slet
 2. Hvor er det bare flot og det er jo kortkunst af fineste art. Har faktisk aldrig prøvet at embrosse, det lyder vildt spændende og har set at man kan få alle mulige slags pulver. Håber du havde en dejlig og kreativ dag med masser af inspiration og kreativt selskab, en dejlig søndag til dig, kram Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiih tak søde Mette :o* :o)
   Jamen det er rigtig hyggeligt at stemple og embosse med pulver. Jeg kan forsvinde helt ind i dét univers og glemme alt andet omkring mig. Ja, dagen i Ejsing til 'Scrap i det jyske' var helt sikkert et besøg værd. Og jeg melder mig absolut som deltager næste år. Ingen tøven der.
   Ønsker dig en dejlig onsdag.
   Knus, Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.