søndag den 9. marts 2014

Tøsekort


Idag har det været det skønneste forårsvejr, og hér i familien har vi nydt det i fulde drag! Morgenen blev skudt igang med en løbetur sammen med Amalie efter morgenmaden (jeg KAN ikke løbe på tom mave). 3,5 km til Amalie og 7km til mig...dejligt!
Efter frokosten var hele familien Buur på cykletur. Lige omkring de 8km blev det til. Vi havde et pitstop hos bageren, hvor der blev købt kager til eftermiddagskaffen...Ren hygge ;o).

Når vejret er så skønt, sker der noget med én. Det kan vi jo også se hos naboerne. Der skal ryddes op, gøres rent, pudses vinduer, vaskes bil osv. Alle disse overvejelser har jeg da også haft,- istedet fik jeg bare lyst til at sætte lidt pang på kortene. Så må alt det andet blive 'en anden dag' ;o).

Kortene er nogle rigtige 'tøsekort' og kan naturligvis bruges som almindelige lykønskningskort, men egentlig også som et alternativ til alle de traditionelle konfirmationskort...synes jeg.
Med ønsket om en rigtig dejlig uge.
De kærligste hilsner, Anette

4 kommentarer:

 1. Lyder bare som en dejlig dejlig dag, - kan godt li' kortene med kant og farve!! Her 'burde' vi også have gjort en masse ting, meeen bettemanden er syg/sløj, så vi har leget i haven og på diverse legepladser, også fik mor her også påbegyndt en trøje ved maskine og gjort lidt småtterier færdige - og ja også løbetur til mig!!
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også som en dejlig dag hos jer Karen. Håber, sønnike er frisk igen.
   Rart, når der kan sættes flueben ved småtterierne også (de fylder jo inde i knolden ;o) ).
   Ønsker dig og familien en rigtig dejlig weekend.
   Kh. Anette

   Slet
 2. Lyder som en hyggelig dag... og sikke skønne kort du har lavet med det lækre stempel

  God dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha søde Lissy. Ja, det var bare i det hele taget en super skøn weekend. Og nu er det allerede weekend igen. Tju-hej, hvor tiden flyver :o).
   Håber, der bliver tid til at være lidt kreativ igen. Jeg har så mange krea-bobler, der sprudler for at komme ud...herligt!
   Ønsker dig og dine en skøn weekend.
   Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.