onsdag den 4. juni 2014

Kort uden anledning - Stampin' Up stempler


Jeg har i et tidligere indlæg skrevet, at ét af mine 'mål' for 2014 er at blive god til at få skrevet og sendt 'et godt gammeldags' brev/kort til venner og familie. Jeg ELSKER selv, når der er et håndskrevet brev til mig i postkassen. Jeg bliver simpelthen SÅ GLAD. Det bliver jeg naturligvis også for hilsnerne, jeg modtager via mail, sms og lignende. Der ER bare noget ganske særligt over de håndskrevne hilsner.
Derfor har jeg løbende gang i projekt 'Lave-kort-uden-anledning' til kassen, så jeg har lidt forskelligt at bruge af, når jeg på ét eller andet tidspunkt lige skal ha' sendt den personlige hilsen afsted.

Idag fik jeg så lavet to kort.
De er begge lavet af cremehvide færdigtlavede kortbaser, der måler 13x13cm (foldet). Papirerne er fra gemmerne og rester fra kortet fra forrige indlæg. Stemplerne er fra Stampin' Up (sættet hedder 'Perfect pennants'). Sværten er fra Panduro Hobby og hedder Dark bark. Derudover er der på det blå/røde kort anvendt pailetter fra gemmerne samt halvperler.Med ønsket om en rigtig dejlig onsdag.
Kærlig hilsen Anette
4 kommentarer:

 1. Så enkelte men utrolig smukke ;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' kære Lisa.
   Ønsker dig en dejlig dag.
   Kh. Anette

   Slet
 2. Kære Anette.
  Der er bare noget særligt over hjemmelave kort og gammeldavs post - det er skønt skønt skønt. Uh, jeg ville elske at have sådan en kasse med kort. Her står den oftest på Mimbo Jimbo kort, det er Strid der har lavet dem, og dem er jeg ret tosset med. Hvis jeg var lige så god som dig, så ville jeg elske at have en kasse med kort lige til den der anledning.
  God pinse.
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
 3. TAK for de søde ord Karen.
  Jeg håber også, I har nydt pinsen med al den skønne sol og blå himmel.
  'Mimbo Jimbo kort' var jeg nødt til at Google. Men hvor er de altså også sjove ;o). Den kan man da kun holde af, den lille elefant.
  Ønsker dig en skøn ny uge.
  Kh. Anette

  SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.