fredag den 1. august 2014

Hip hip hooray! It's your birthday! - Fødselsdagskort til en mand


Så blev der blogget lidt igen. Jeg har nydt den danske sommers sol og varme med 2 ugers dejlig sommerferie med familien. Den første uge var vi i sommerhuset ude i Houvig og den anden uge herhjemme, hvor den bl.a. har stået på hygge med dejlige venner.
Ugen hér er fløjet afsted, selvom det er kun er min kære husbond, der er startet igen. Børnene nyder at være herhjemme sammen med mig...Eller også er det omvendt: Jeg nyder at være herhjemme med børnene, inden de starter igen ;o).

Nå,- jeg har fået lavet et fødselsdagskort til en mand. Det skal bruges imorgen, så det var ved tiden at få det lavet, ikke?!

 
Det grønne karton er fra BoBunny. Det grålige er fra en blok, jeg købte til Scrap i Ejsing i foråret(LilyBeeDesign "Pinwheel"). Det lyseblå karton er købt hos Kølkær Stof og Hobby i Hammerum. De små bannere i siderne er stemplet og punchet med sæt fra Stampin'Up ("Banner blast"). Selve tekststemplet er fra KaiserCraft (er vild med kvaliteten af deres stempler). Sværten er 'Watermark' og embossingpulveret er 'Detail white' fra Stampendous. 'Fiskenettet' er lavet med die fra Die-Namics.
 

Bagved 'fiskenettet' kan det lige anes, at der er et blå-grønt rude-mønster. Det er stemplet med 'Spring rain' sværte fra PaperTreyInk og stempel fra KaiserCraft. Jeg synes, det giver en fin effekt og matcher mønstret i 'fiskenettet'.

Herunder et par detaljebilleder fra kortet.

Med ønsket om en rigtig dejlig fredag aften.
Kærlig hilsen Anette

 

2 kommentarer:

 1. Det er et super lækert herrekort... så flot med teksten på det sorte

  god søndag til dig, knuss

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' søde Lissy!
   En rigtig dejlig mandag til dig.
   Knus, Anette :o)

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.