mandag den 18. august 2014

Tøsekort i str. A6

Så kom der endelig lidt nyt på bloggen igen!
Denne gang har jeg lavet et par tøsekort i A6-størrelse (ca. 15x10½cm). Kort, der er velegnede til en nem og hurtig hilsen uden særlig anledning.

Banner fra Cheery Lynn (sæt af 3 stk.) samt sko fra Marianne Design, pyntet med en lille halvperle.

Teksten er fra Joy og er et fedt stempelsæt med en bunke tøsede citater, statements og sko. Det er købt hos Kølkærs Stof & Hobby i Hammerum. Det matcher perfekt de lækre 'Fashion girls', jeg tidligere har vist hér og hér. Farven er 'Dark bark' fra Panduro Hobby.
 
Teksten er fra samme stempelsæt som ovenfor. Ovalen er fra Die-Namics og læbestiften fra Leane Die Cut.
 

Aaah, det var dejligt at få produceret lidt til bloggen igen! Dét har været savnet ;o).
Jeg er ikke tilhænger af at man spreder sine frustrationer hér i Blogland, så det undlader jeg. Jeg er glad for livet. Jeg har det godt og skal absolut ikke klage! Dog kan jeg ikke sige mig fri for, at min knold den seneste måneds tid har været fyldt med regler, jobsøgning, A-kasse, Jobcenter, hvad må jeg og hvad må jeg ikke? Jeg har aldrig været i dét system før, og jeg glæder mig SÅ meget til at finde det helt rigtige jobmæssige match igen.

Med ønsket om en dejlig mandag.
Kærlig hilsen Anette

8 kommentarer:

 1. Smukt smukt smukt igen fra din hånd! Du er en knag til det med papir. Du ønskes al mulig held og lykke i den jungle det må føles at være i som jobsøgende, mon ikke det helt rigtige match venter på at finde dig. Jeg ved ikke om jeg har fået takket dig nok, men dine hårdbøjler har været et hit. Den med sommerfuglen er blevet flittigt brugt både før og efter brylluppet, og der er kommet mange flotte ord derom. Også tak for de fine øreringe, de er bare så fine.
  God aften
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiih, mange tak søde Karen. Jeg er også sikker på, det helt rigtige match dukker op igen. Det ville bare være SÅ dejligt, hvis jeg allerede nu kendte datoen ;o).
   Rigtig dejligt at høre, bøjler og ørepynt kunne bruges. Den med sommerfuglen lavede jeg netop, fordi jeg kunne huske, hvor pynteglad Amalie var, da hun var mindre. Så dejligt at høre, den faldt i god jord hos din datter.
   Med ønsket om en rigtig dejlig weekend.
   Knus, Anette

   Slet
 2. Det er nogle super skønne tøse kort.... lækkert papir du har brugt

  God aften og ønsker for dig du snart må finde et job, knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Lissy.
   Papiret er hjemmeprintet. Jeg MENER, det er hentet fra Papercraft Magazines hjemmeside, hvor de hver måned har free downloads.
   Ja, jeg håber sørme også, at jeg snart finder det rigtige match. Som jeg lige skrev til Karen (Hottentotten ovenfor), så ville det være dejligt, hvis jeg lige nu kendte en dato for opstart ;o).
   Med ønsket om en rigtig dejlig weekend.
   Knus, Anette

   Slet
 3. Svar
  1. Mange TAK Karina :o).
   Dejlig tirsdag til dig.
   Kh. Anette

   Slet
 4. så sødt kort i dejlige farver. God søndag aften til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK Pia :o).
   Dejlig tirsdag til dig.
   Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.