søndag den 21. december 2014

Forskud på julegaven


I forbindelse med at jeg i eftermiddags har færdiggjort næste uges 2 DT-indlæg til Heidis Kreative Hule er jeg nødt til at fortælle om en af julegaverne fra min kære husbond og søde børn. Jeg har nemlig i rigtig lang tid ønsket mig et fototelt/lystelt, som jeg kan bruge, når jeg skal tage billeder til bloggen. - Da jeg selv har bestilt gaven på nettet, var der ikke den store overraskelse i den og jeg fik derfor lov til at tage teltet i brug på forskud...;o)

Jeg vil selvfølgelig ikke vise billeder af de ting, der skal vises på bloggen i næste uge, så jeg nøjes med at vise et par billeder af nogle smykker jeg lavede på et smykkekursus tidligere på måneden.
- Et rigtig hyggeligt arrangement på min arbejdsplads, hvor vi var 10 piger, der sad og kreerede smykker, key hangers og andre lækre sager under kyndig vejledning af Perlefest, som er gift med én af mine kollegaer.

Fototeltet/lysteltet er fra Fotoringen, hvor de har en masse spændende udstyr. Men til mit behov var dette her lige tilpas til mig.

Jeg skal selvfølgelig arbejde lidt med lys, opsætning mv. Men jeg er egentlig ganske godt tilfreds med resultatet og glæder mig til at tage flere billeder på den måde.


Med ønsket om en dejlig 4. søndag i advent.
Kærlig hilsen Anette

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig gave. Smukt smykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Gitte.
   Ja,- jeg tror også, jeg skal få rigtig meget glæde af teltet. Glæder mig til at blive god til at bruge det.
   Dejlig decemberdag til dig og dine.
   Kh. Anette

   Slet
 2. smukke smykker du har kreeret :-) Og sikke da en genial gave, jeg vidste slet ikke at der fandtes sådan et lystelt! Det kunne jeg da også sagtens bruge, har nemlig overvejet om jeg skulle bygge en kasse selv :-)
  Rigtig glædelig jul til dig og dine :-)
  knus Nola

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' søde Nola. Jeg er vild med at lave smykker, men gør det egentlig for sjældent.
   Ja, lysteltet er genialt og jeg glæder mig til at bruge det rigtigt. Var så heldig, at en sød ven på facebook derudover tilbød at give mig tips og tricks til brug af PhotoShop...Fantastisk!
   Rigtig glædelig jul til dig og familien Nola - Håber, den må blive lige som I har allermest brug for, den skal være.
   Knus, Anette :o)

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.