søndag den 26. april 2015

Konfirmationstelegrammer


Idag fik jeg lavet et par konfirmationstelegrammer, som én af mine kære kusiner bestilte til brug for næste weekend. Jeg fik frie hænder og fik derfor mulighed for at bruge én af mine nye dies, som jeg havde modtaget med posten igår...fedt ;o).

Telegrammerne måler 15x15cm. og er dobbelte med en lille lomme indeni, hvor der er plads til penge.

Det anvendte papir er fra disse to blokke: Shabby Chic og Vintage Line fra StudioLight.
På det lyseblå papir i baggrunden har jeg stemplet nogle sommerfugle med Distress Ink, 'Frayed burlap'. De små guldfarvede sommerfugle er guldembosset papir, der efterfølgende er blevet stanset ud med sommerfugle-dien hér fra Memorybox. Mærkaterne er stanset ud med die fra Spellbinders (købt i en af butikkerne på Scrap i Ejsing i februar). Teksten er lavet på pc'en (jeg mener skrifttypen hedder 'Harrington').
Mønstret i nederste venstre hjørne er lavet med det nye die-sæt fra Sizzix: Mixed Media Thinlits. Et sæt bestående af 4 forskellige 'distress' dies. Jeg købte det hos Hobbygården. Jeg ved, Heidis Kreative Hule får flere hjem. Hold øje - for de er flere steder blevet 'revet væk'.

Herunder lidt blandede billeder af begge telegrammer.
 
På bagsiden har jeg endnu engang benyttet mit nye stempel, som jeg fik lavet hos Your Own Scrap for noget tid siden. Jeg er MEGA glad for det og synes, det er skønt at kunne sætte 'mit aftryk' på denne måde.Med ønsket om en dejlig uge.
Kærlig hilsen Anette4 kommentarer:

 1. Enkelt men utroligt smukt og elegant ;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Lisa :o).
   Dejlig mandag aften til dig.
   Kh. Anette

   Slet
 2. Hvor er de flotte!!! Jeg er vild med de sarte farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha' Karina. Det er nogle skønne blokke, der er kommet fra Studio Light, og det er dér, siderne er taget fra.
   Dejlig onsdag til dig og dine.
   Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.