fredag den 5. juni 2015

Farsdag, Grundlovsdag og bryllupsdag


Idag er det både farsdag, Grundlovsdag og vores bryllupsdag. 11år er det siden, min kære husbond og jeg blev borgerligt vist på Herning Rådhus. Om 2 dage kan vi atter fejre bryllupsdag,- der er det nemlig 7 år siden, vi sagde ja til hinanden i Herning Kirke. Og nej(!),- vi har ikke været skilt i mellemtiden ;o). Vi valgte bare en borgerlig vielse i første omgang og meldte med det samme en dato ud for den kommende kirkelige velsignelse 4 år senere. Pengene var på daværende tidspunkt små (jeg havde lige haft et års barsel med Amalie og min mand var et par år forinden gået i voksenlære som tømrer). Men vi vidste, at vi gerne vil have kirkebryllup og tilhørende fest. Og det fik vi så d. 7. juni 2008.


Idag har jeg afleveret dette bryllupskort, som en tidligere kollega havde bestilt til et bryllup imorgen. Elsker at lave bryllupskort, og måske endda lidt hyggeligere at lave lige netop i denne weekend, hvor jeg og min mand kan fejre vores bryllupsdag(-e) med hinanden.


Kortet er dobbelt og lavet med basissæt fra Heidis Kreative Hule.
Perlemorskartonen er fra Søstrene Grene.
Doily'en er stanset ud med én af mine yndlingsdoilies fra Cheery Lynn i noget lækkert og kraftigt vellum. Stemplet er fra Verve Stamps (Stronger love hedder sættet). Sommerfuglene er stanset ud med die fra Memorybox. Både tekst og sommerfugle er guldembosset med Versa Mark ink og detailed gold fra Stampendous. Cirklen med de fine stikninger er stanset ud med die fra My Favourite Things/Die-Namics. Endeligt er det pyntet med guldfarvet sytråd. Det hele er monteret med dobbeltklæbende tape. Sommerfuglene dog med lim ;o).
På bagsiden har jeg brugt mit fine afsenderstempel, som jeg fik lavet til absolut fornuftige penge hos Your Own Scrap. Jeg er SÅ glad for det og klapper stadig i hænderne over, at jeg i sidste øjeblik valgte IKKE at få et stempeldesign i midten af cirklen. Hér har jeg sat en lille sommerfugl i midten, så det passer så fint til pynten på forsiden.

Med ønsket om en rigtig dejlig forlænget weekend.
Kærlig hilsen Anette


8 kommentarer:

 1. Stort tillykke til jer begge to med begge bryllupsdage Annette, og hvor er det et smukt kort, du har lavet her det skal nok blive vel modtaget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det hele søde Maryann.
   Dejlig weekend til dig og dine.
   Knus, Anette

   Slet
 2. Stort tillykke. Skønne billeder og smukt kort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK skal du ha søde Gitte. Det var også bare en skøn dag.
   Dejlig weekend til dig og dine.
   Knus, Anette

   Slet
 3. Det er et smukt kort. Lækkert enkelt og elegant.
  Havde I en god tur til København?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK Karina.
   Ja tak,- det var en rigtig dejlig mor/datter tur. Super hyggeligt. Og hun vil gerne snart afsted igen ;o).
   Dejlig søndag til dig og dine.
   Kh. Anette

   Slet
 4. Stort tillykke og smukke billeder

  Og sikke et smukt og elegant kort

  Ha en god dag, knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Lissy.
   Dejlig søndag til dig også.
   Knus, Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.