søndag den 8. november 2015

Crazy Birds i glas og ramme


Sidste weekend var jeg så heldig at få lov at være i selskab med en masse kreative piger. Temaet var 'Crazy Birds'. Da disse finurlige pipper kom frem tidligere på året, syntes jeg både de var 'smågrimme' og mærkelige at se på. Men nu er jeg altså også hoppet med på denne bølge af Crazy Birds fra Tim Holtz, som jeg (NU) synes er både sjove, skæve, skøre, kære og nogle herlige små 'personligheder'.

Ane - som har denne blog - havde inviteret interesserede på kursus, hvor hun ville vise, hvordan hun laver sine meget farverige baggrunde og farvelægger pipperne.
Jeg havde aldrig tidligere prøvet at lave dem, og blev måske en lille smule farveforskrækket, da jeg endelig skulle igang ;-).
Så herunder er mine allerførste Crazy Birds i lidt mere neutrale udgaver end hvad resten af gruppen fik lavet (hvilke iøvrigt var rigtig, rigtig flotte og som kan ses på linket til Ane's blog længere oppe).

Herunder nogle ENDNU mere neutrale pipper, som jeg også fik lavet samme dag. De er bare helt enkle og stemplet på kvistkarton.

 


Nu har jeg efterfølgende fået mit eget sæt stempler og dies med Crazy Birds, så jeg vil ikke udelukke, at der kunne dukke flere varianter op hér på bloggen og på Instagram ;-)

Iøvrig kommer der hér 'lidt' blær: Jeg postede mine pipper på Instragram tirsdag aften, onsdag morgen havde www.simonsaysstamp.com liket min post (dét gjorde mig glad) og efterfølgende repostet mit billede på deres profil (det gjorde mig endnu mere glad...og stolt!). Det afstedkom 754 likes på deres profil og 22 nye følgere på min. Håber ikke, Janteloven hér kommer i brug. Men hvor er det FEDT, når andre kan li', hvad man laver. Og når der indimellem popper et like frem fra sådan nogen som dem, så vokser jeg altså med flere centimeter i mit lille krea-hoved ;-).

Alle rammer i dette indlæg er fra Søstrene Grene.

Med ønsket om en rigtig dejlig søndag aften.
Kærlig hilsen Anette

7 kommentarer:

 1. Hvor ser de flotte ud.
  Jeg havde det som dig da de kom frem. :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK Gitte.
   Ja, er det ikke sjovt, som man kan ændre holdning så radikalt ;-).
   Knus, Anette

   Slet
 2. Det kan godt være at du ikke liiige var så vild med de pipper - men de er til gengæld vilde med DIG - og det du kan få dem til! Ser frem til flere resultater af jeres tydeligevis gode samarbejde! Tillykke med "Crazy Instagram repost" - fuldt ud fortjent!!!
  Tusind TAK for henvisningen til min blog!
  Og TAK for altid hyggeligt krea-selskab - ser frem til næste gang! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK sødeste Ane.
   Vi finder snart en anden god krea-komsammen. Altid en fornøjelse!
   Kram, Anette

   Slet
 3. De er bare så flotte dine pipper.... skønne farver
  Og hvor er det sejt at blive opdaget på pinterest med dine fugle ..... stort tillykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Lissy.
   Dejlig mandag aften til dig også.
   Knus :-)

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.