lørdag den 19. marts 2016

Påskefjer - sidste DT-indlæg hos Heidi


Påskeferien venter lige om hjørnet, så jeg synes, det var oplagt lige at nå at lave en lille påsketing hér på bloggen. I stedet for de traditionelle påske-ÆG, har jeg tænkt idéen videre og lavet nogle farverige påske-FJER. Farverne er inspireret af de lyse og klare farver, der er forbundet med foråret. Det spættede look er hentet fra det mønster, som findes på nogle af naturens egne æg.

Fjerene er stanset ud med die fra Tim Holtz/Sizzix. Der følger en lækker embossingfolder med. Den har jeg dog undladt at bruge i dette indlæg.

Farverne jeg har anvendt er alle Distress Inks/Distress Spray Stains.


Distress Inks'ene har jeg smurt godt ud på underlaget og har bagefter sprøjtet lidt vand ud over det hele. Derefter har jeg lagt hver enkelt fjer ovenpå og trykket ganske let med nogle fingre på bagsiden af fjerene. Efterfølgende løftet dem forsigtigt op med en pincet og tørret dem varmepistolen. Når alle fjerene har fået samme omgang, er underlaget tørret af. Alle fjer blev lagt op og blev først sprøjtet med 'Tumbled glass' Distress Spray Stain. Endnu engang tørret med varmepistolen. Underlaget tørret af. Så blev fjerene lagt op igen og fik nu nogle sprøjt med 'Candied apple'. En sidste tørring med varmepistolen. Til sidst fik alle kanterne en omgang med 'Mustard seed'.
Inden fjerene blev hængt op på troldgrenene, viklede jeg noget fint og tyndt guldtråd rundt om 'stilken'. Det blev holdt fast med den helt smalle dobbeltklæbende tape. Jeg synes, det giver lidt fint 'pynt' på de meget farverige fjer.


Til sidst blev de alle hængt på troldgrenene med transparent sytråd.


Glasset, som troldgrenene er stillet i, er blevet fyldt med Anton Bergs marcipan/chokoladeæg. Det ser da meget dekorativt ud, ikk' ;-). For god ordens skyld til alle jer, der ved, vi har hund (en skøn og madglad Labrador, der hedder Thomas), så er alle æg fjenet umiddelbart efter foto shoot, så vi ikke ødelægger hans mave pga. chokoladen.

Herunder lidt 'stemningsbilleder' af pyntefjerene.
Jeg håber, ovenstående - lidt alternative - påskepynt har givet inspiration til nogle kreative timer ved krea-bordene.

Indlægget her er også mit sidste som Design Team medlem hos Heidis Kreative Hule. Jeg har nydt at få lov at være med derovre lige siden starten for mere end 2 år siden. Men da jeg om kort tid åbner min egen krea-webshop, virker det ikke hensigtsmæssigt at lave indlæg for andre, hvor der henvises til en anden shop end min egen ;-). Tak til Heidi og de andre søde team-medlemmer. Det har været hyggeligt :-*.

Jeg vil NATURLIGVIS stadig blogge hér på Happymade, som jo er min egen blog. Snart kommer der som sagt også en webshop hertil. Den GLÆDER jeg mig til at præsentere jer for!

Med ønsket om en rigtig dejlig lørdag.
Kærlig hilsen Anette

2 kommentarer:

 1. Det er så smukt lavet.... og de pynter så fint

  God påske til dig, knus

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 TAK søde Lissy. Og beklager den alt, alt for lange svartid, der har været denne gang.
   Men nu er jeg tilbage og håber at blive mere synlig herinde i Blogland igen.
   De dejligste søndagshilsner fra mig til dig.
   Knus, Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.