lørdag den 1. juli 2017

Hip hip hurraaaaa - I dag er det Happymades 1 års fødselsdag :)


I dag er det 1 år siden, at dørene officielt blev slået op til www.Happymade.dk.

Dagens indlæg er (derfor) heller ikke et kreativt indlæg - men derimod nogle reflektioner over det første år, som på mange måder har været et vildt år (for en kontrol freak og bankuddannet 'vi-går-med-livrem-og-seler' type som mig). På alle måder et absolut fantastisk og lærerigt år. Jeg har elsket hver eneste dag. Og jeg er dybt taknemmelig for den modtagelse BÅDE webshoppen OG jeg har fået...1000 TAK :-*.

Det er jo aldrig til at vide på forhånd, hvordan tingene vil arte sig. Og jeg må indrømme, at jeg har kastet mig hovedkulds ud i mit nye arbejdsliv uden at vide en snus om 'noget som helst'. 'Flot', 'Dumt', 'Friskt', 'Modigt', 'Spændende' og mange andre lignende kommentarer har været med på vejen ;-). Motivationen har 100% været at afprøve drømmen om dét at kunne forene det kreative med driften af en webshop. Det er benhårdt arbejde og har været learning by doing lige fra dag 1. Og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Selvfølgelig har jeg haft stik i maven og været usikker på, om jeg mon var god nok, og interessant nok. Og det popper da stadig op. Det tror jeg også, ville være mærkeligt andet. Selvom vi (webshoppen og jeg) er blevet super godt modtaget, kan jeg jo ikke hvile på laurbærerne. Jeg vil jo gerne være med mange år endnu ;-).

Året har budt på scrapkurser - både hér på adressen (for AOF Herning samt 'mig selv') og ude af huset. Det har bl.a. bragt mig til Holstebro, Struer, Vedersø og senest i Skive. Altid skønt at blive 'budt i byen' af kreative piger, der deler den samme passion for papir, stempler og sværter (og lignende) som mig ;-).
Lørdag d. 6. maj var der International Scrap Dag, og 9 glade piger var samlet her til 10 timers krea-leg. En skøn dag, der samtidig viste sig at blive en særdeles VARM dag. Ikke just scrappe-vejr ;-).

Den første lørdag i marts deltog jeg på Scrap i Ejsing med Happymade - første gang på messe. Sikke en dag! En SKØN dag! Og holdt da op, hvor blev jeg blæst bagover af travlhed. Igen: Learning by doing. Så fremover foregår salget ikke via webshoppen på pc'en, men via kasseapparat og mobil betalingsløsning ;-).
Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor jeg deltager igen (...med kasseapparat og mobil betalingsløsning).

Jeg er så heldig at være inviteret til SAM (Scrap-a-mania) på Sorø (30. september - 1. oktober) samt Scrapbooking Convention i Middelfart (6. og 7. oktober). Og jeg glæder mig til - forhåbentligt - 2 travle weekender, hvor jeg har mulighed for at hilse på jer i virkeligheden. Det bliver godt!

Som året er gået, er hverdagene også blevet mere travle. Det er daaaajligt :). Det har også betydet, at jeg ikke får blogget i det omfang, jeg rigtig gerne vil. Derfor er det SÅ stort for mig, at jeg nu har fået samlet et DESIGN TEAM...Ta-daaaaa! Jeg har jublet og klappet i mine hænder over, at 7 dygtige og super inspirerende piger har sagt 'Ja tak' til at være med på holdet. Og jeg har glædet mig som en gal til at sprede det glade budskab. Så fra og med næste weekend vil der hver lørdag kl. 9:30 være et dugfriskt indlæg hér på bloggen. Jeg glæder mig SÅ meget - Og det håber jeg også, at du gør.
Foruden mig, består holdet af følgende (nævnt i vilkårlig rækkefølge): Jytte Grund Jensen, Anne-Mette Fredberg, Jonna Helmin, Kristina Sehested Søndergaard, Jette Jensen, Anne-Mette Larsen og Gitte Hansen.

Der vil ske flere spændende ting i nær fremtid. Dem kan jeg dog ikke løfte sløret for endnu. Men jeg er nærmest ved at revne, og lover at fortælle mere, så snart jeg kan...tro mig ;-).

Som sagt har webshoppen i dag 1 års fødselsdag - I går var der åbent i kælderbutikken. Jeg ELSKER, når der er liv, grin, snak og fis. Der var travlt fra start til slut. Og der var besøg fra begge sider og ender af landet. TAK FOR JERES BESØG!

Og så er jeg nødt til at vise de fine gaver, jeg fik. Jeg ved godt, det er sådan lidt 'blær-agtigt',- men det var altså fuldstændig uventet og gjorde mig derfor dobbelt-glad :-*.


 En kurv med hjemmelavede lækkerier (hjemmelavede morgenbrød, marmelade, lemon curd, nutella og kort). Nutellaen 'var lige lavet i morges'...mums!

 Vin og chokolade - dejlig kombi ;-)

 Smukke blomster og smukt kort

Merci chokolade - altid et hit...

 ...Hovsa,- til eftermiddagskaffen smuttede der nogle af chokoladerne (og de smagte godt ;-) ).

Og taaaark fordi du holdt ud helt til nu. Det var et længere indlæg. Og tro mig - det er forkortet ad flere om gange ;-).

Til slut: 1000 TAK for det første år - jeg ser frem til mange, mange flere :-*

Med ønsket om en rigtig dejlig weekend.
Kærlig hilsen Anette

14 kommentarer:

 1. Tillykke med det første år !! Ser også frem til maaaange år fremover 😀 Og TAK for i går, det var sååå hyggeligt 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Helle :)
   Og selv tak - det var så skønt at have besøg.
   Ha' en dejlig weekend.
   Kh. Anette :)

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen. Dejlig butik du har - og fantastisk service. Glæder mig til at se dig og butikken til efterårets convention. Og tillykke med dit designteam - vildt dygtige piger , du har "scoret".

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK Annette :)
   Jeg glæder mig absolut også til Convention OG til SAM - det bliver nogle gode krea-dage!
   Og ja,- jeg føler mig virkelig også heldig med sådan en flok knalddygtige piger på team'et.
   Kh. Anette

   Slet
 3. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Hjertelig tillykke med 1. Års fødselsdagen Anette, du har en fantastisk butik, og en rigtig god smag. Jeg glæder mig hver gang der kommer nyheder og du har nyt på bloggen. Og nu bliver det danendnu bedre, nå vi ved hvad vi skal drikke formiddagskaffe til om lørdagen😊 Det er altod hyggeligt med kaffe og blog læsning. Og dit indlæg er ikke for langt, men dejlig positiv læsning😊🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Linda :)
   Dejligt at høre - Det gør mig glad.
   Og ja, det bliver altså SÅ skønt med deres lækre indlæg hér på bloggen. Glæder mig mindst ligeså meget ;-).
   Kh. Anette

   Slet
 4. Stort stort til lykke Anette. Scrap, pepsi-max og nu også tidligere bankansat. Ikke så sært jeg er vild med dig og din butik. Skønt dreamteam du har sammensat. Det bliver SÅ godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Hanne :)
   Ja,- det er da noget af et dreamteam. Jeg er saftsusme også GLAD for, at de alle sagde 'JA'.
   Ha' en skøn søndag.
   Kærlig hilsen Anette :)

   Slet
 5. Mange gange tillykke med dit første år....sikke tiden dog går! Jeg glæder mig til at hilse på dig i Middelfart og se de ting, som du har i butikken. Indtid videre har jeg blot handlet en enkelt gang, men det bliver absolut ikke den sidste gang. Sikke en service! Jeg ønsker dig stort tillykke og ikke mindst med de super dygtige designere du har fået "anskaffet" Jeg glæder mig til at se, hvad de finder på :-) Alt godt fremover!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK :)
   Det glæder mig, at du er tilfreds med min service - jeg gør, hvad jeg kan ;-).
   Du kan lige tro, at jeg også glæder mig til både SAM og Convention. Det bliver helt sikkert nogle skønne weekender. Ja, jeg er ret heldig med det skønne team - det bliver SÅ godt. Ha' en dejlig søndag. Kærlig hilsen Anette

   Slet
 6. Stort tillykke med din forretnings 1 års fødselsdag. Lidt forsinket ønsket herinde, men så er det jo godt jeg fik skrevet på fb ;-)
  Dejligt med så lækkert et team du har fået samlet dig....det skal nok blive super fedt, og jeg glæder mig inderligt til at se, hvad der bliver lavet fra hele holdets hånd :D
  Også tusind tak for de timer jeg har oplevet i dit selskab....det har for mig været guld værd, og jeg satser selvfølgelig kraftigt på at det fortsætter ;-)
  Knus og endnu engang tillykke fra Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Jette :)
   Og her er der så et forsinket TAK fra mig.
   Ja, det er SÅ skønt et team, jeg har fået samlet mig. Jeg er glad helt ind i maven.
   Dejligt, du har kunnet bruge inspirationen - Ja, den vil helt sikkert fortsætte.
   Knus tilbage til dig, Anette :)

   Slet
 7. Stort tillykke med1 årsdagen.... godt du tog springet 😊
  Og spændende med nyt design team

  Kh lissy

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange TAK søde Lissy :)
   Det er jeg sørme også GLAD for.
   Ja,- det er fantastisk med alle de gode piger, jeg har fået samlet. Er SÅ glad.
   Knus og dejlig dag til dig.
   Kh. Anette

   Slet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.