lørdag den 2. marts 2019

Life Stories Mintay Papers

Endnu en gang har Happymade fået de lækreste designpapirer fra Mintay Papers. Til mine 2 kort i dag har jeg brugt den smukke serie: Life Stories. De er begge i lag-på-lag stilen.


 Til papirserierne medfølger der et klippeark. Jeg har klippet motiverne ud og pyntet kortene med dem samt blomster, blonder, bånd, sissal, glasperler og chipboards.
Kortene måler 10,5x14,8.
Kanterne på designpapiret er flosset.

Jeg har brugt flg. materialer:
(mine glasperler er en lidt anden farvenuance)


Det var alt fra mig i dag. Håber jeg har kunnet inspirere jer til at bruge det super lækre designpapir fra Mintay Papers.

Scraphilsner med ønsket om en dejlig lørdag
Anne-Mette

3 kommentarer:

 1. Hi looking for some simple and basic die samples I have found your blog, you make such nice projects I have become a follower if you like you can follow me too :) https://blankinacreations.blogspot.com/ Blankina

  SvarSlet
 2. Det er fantastisk flot. Love it.

  SvarSlet
 3. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet

TAK fordi du læser med.
Jeg bliver altid glad for en kommentar - det er så dejligt motiverende.
Det er ikke sikkert, jeg får svaret. Men du kan være helt sikker på, at jeg værdsætter det.